Fånetik...

Men provet gick skitbra! Det var jag, Helena (woohoo!), Emma, Christoffer och Patrik i vår grupp, och SÅ grymma vi var! Allt gick som på räls, och när PA kom förbi och kollade läget (och sa var vi hade rätt och vad som var fel typ...han är så söt!) verkade han ytterst nöjd: "Jomen det här verkar ju gå jättebra!"
Bäst idag var ändå min exempelmening på "Linking R" förutom "after eight" som vi hade i häftet, nämligen "muscular abs" (vi skrev "abdomens" bredvid för säkerhets skull...).
Nu är jag mätt på ICAs pizza (Mozarella och pesto är godast, helt klart!) och Tomas ser MacGyver eller spelar sitt himla TV-spel. Jag tänkte ta paus och sova en lur innan jag måste kolla på textanalysuppfiften till tisdag. Suck.
Imorgon blir det stallet, dock!
Jag har köpt två påsar Bilar (2 för 20:- på ICA Ålidhem) och smygöppnat den ena. Vet inte om jag vågar avslöja för Tomas, han retas så mycket då. Men jag måste ju dela med mig...
Lyssnar på GES med "Jag är en jävel på kärlek", fy tusan vad bra dom var när det begav sig...ja, slå mig då men det är så jag tycker! Perfect partymusic... :P
I helgen händer...ingenting. Tomas ska på eftertenta-klassfest på lördag, jag ska...ja, vad ska jag göra? Ni får gärna komma över och kolla Sex and the City om ni har vägarna förbi...?
Jaja. Nu ska jag ta bilar. MUMS!
Over and Out!

Au jourd'hui

...har jag varit duktig!
Jag har:
* Städat
* Diskat
* Slängt sopor
* Tvättat
* Duschat (!!)
* Försökt undvika fonetikplugg med allt ovan, men inte lyckats. Nu tar jag dock paus.

Glömde en till djurvits igår:
Vilket djur är fulsnyggt?
- Del-finen

Höhö, tack för påminnelsen Tomas!
Gå till Tomas blogg istället idag, that's where the action is för tillfället :P
Nu vill jag ha mat. Ska utöva min "jag har varit så duktig idag så nu är det du som står för middan"-makt över Tomas tror jag...
Ciao!
Over and Out!


María...?María!

"Jag går som i ett vakuum, har en egen bubbla. Jag hör inte, blicken är glansig och ofokuserad. Varje beröring känns tusen gånger starkare än för några dagar sedan. Huvudet känns sprängfyllt, jag varken kan eller orkar hålla tankarna isär. Jag går omkring och fryser och svettas om vartannat, går och svajar lite lätt på ostadiga ben. Jag spatserar omkring i min egen dimma, att cykla ska vi inte ens tala om. Snart svimmar jag nog!

Jaha, vad tror du, Zoleon? Har jag äntligen hittat den stora kärleken? The one and only? Är det så det ska kännas?

Det ska det kanske, men sån tur har man ju inte..."


Vadan detta?! Qué pasa, María? :) Du är förkyld, och....vad mer? har det hänt nåt speciellt (det vet jag att det har, och jag vill veta ALLT, tack! :D) Varför missar jag ALLT?!

OK. Idag har jag "pluggat" fonetik efter min trekvartslektion. Med detta menar jag renskriva anteckningar med färgglada pennor på ett ytterst fint och pedagogiskt vis. 20 enkelsidor blev det, and that's pretty much vad jag ägnat gårdagen och dagen åt. Provet är på fredag, kanske borde plugga lite på själva innehållet tills dess? Nåväl, jag är ju "ledig" imorgon också...ehm.

Lyssnar på Jason Mraz. Om ni inte redan har den, ladda hem "Please Don't Tell Her", please. Den är underbar. Jag är kär i JM förresten. Men säg inget till Tomas, han blir så vrång då.

De senaste kvällarna när vi äntligen gått och lagt oss, och vi (läs: jag) är megatrötta och egentligen borde sova direkt, börjar Tomas prata så att vi blir pigga igen. Men vi är ändå sådär trötta och härligt humorbefriade, vilket resulterar i dåliga ordvitsar. SNÄLLA läs inte följande exempel förrän ni är:
1. Fnittertrötta på gränsen till medvetslösa
2. Fulla   -----------------II-----------------------
3. ??
"Hoppas att du har förstått!"
Här kommer de "bästa" (tänk då hur dåliga de sämsta är!!)

1. Vilket djur luktar mest illa?
- Fjärtilen

2. Vilket djur är specialist på skor?
- Käng-gurun

3. Vilket djur pratar mest otydligt?
- Mummeldjuret

4. Vilket djur är bäst att ha som husdjur?
- Tvätt-björnen

5. Vilket djur är det smart att ha med på skrivningarna?
- Penn-vässlan...

6. Vilket djur pratar mest slang?
- Ameh, bah!       (amöba)

7. Vilket djur är mest obetydligt?
- Struntsen

8. Vilket djur oroar sig mest?
- Bävern

9. Vilket djur smakar godast?
- Glasstruten

10. Vilket djur är coolast?
- APÖRNEN!!
 

Apörn är en rovfågel som specialiserat sig på att fånga och äta apor.


OK, om jag ska vara ärlig så hittade jag på två av de tio, och dessutom de sämsta (nämner INGA exempel). Tomas är bäst på sånt där. Nåväl, jag är bra på annat...(fonetik?!)

Nu ska jag sluta, hade jag tänkt.
Sing in the rain!
Over and Out!Ich bin förkyld...

Uschiamej. Utgången i fredags gjorde nog sitt, skulle jag tro, för nu är jag dunderförkyld och snorar mest hela tiden. Suck. Dessutom tvingades jag vara tråkig och skriva en text om Stereotypes till Culture till idag  som vi skulle spela in i Språklabbet och prata i 4-5 minuter. Men tji balle fick vi, för Catryn var inte där idag och vi slutade efter Översättningen med Per-Arne och dessutom för tidigt så det blev typ två istället för tre. Naaajs. Jag, Helena, Björn och Joakim stannade kvar och pratade länge om det här med att vara tjej och kille och hur gärna man vill testa på att vara motsatt kön, om så bara för en dag. Och om jag fick välja att vara någon annan än den jag är, hade jag valt Scarlett Johansson. Hon är bara vacker OCH har kurvor OCH bor tillsammans med Josh Hartnett. Jag menar...?! :)And now for something completely different, a little something I'd like to call "Dagens Ido"l respektive "Dagens Diss":
Dagens Idol är helt klart Michael Persbrandt som Gunvald Larsson i Beck-filmerna. Han är enda anledningen till att även den 56e filmen kommer vara bra, så är det bara.
Han är bara så cool. Gårdagens bästa Beck-replik: "Du är inte bara korkad, du är jävligt ful också!" Shit alltså.Sen har vi ju, of course: Idol-Ville som nu inte ens behöver Idol-prefixet för att göra sig känd, då han har skivkontrakt och kommer ut med en ny singel om några veckor. Go Ville! Idoljuryn kan ta sig i brasan.

Så Dagens Diss, som också går till en karaktär i Beck, nämligen Alice Levander (eller Timander eller vad det nu var... ;)). grå, tråkig och ...maskulin? "Jag är kvinna och polis, därför måste jag vara stenhård och iskall när jag egentligen är kär i Gunvald (who blames her?!) och skakis då och då precis som alla andra"...och VAD var det där med badscenen i gårdagens film "Annonsmannen"?! Örk säger jag bara.

Såg TV4:s nya kriminalseriesatsning "Anna Pihl" ikväll innan Prison Break, den var faktiskt helt okej. Iben Hjelje är också en av världens vackraste kvinnor, måste jag säga...och danskarna är och förblir kungar på kriminalserier ever since "Rejsehold".

Väntar på att Tompa-Lompa ska komma hem från innebandyn, sen ska jag väl sova antar jag. Däckade på sängen i två timmar tidigare ikväll, men det får man när man är förkyld, har jag hört.
Imorgon är vi "lediga", vilket egentligen är kodord för Phonetics-plugg med Helena, Björn, Joakim, Lovisa och Sara inför provet på fredag. Jag valde grupp istället för individuellt, nån jäkla måtta får det vara!

That's All For Now.
Over and Out!
Best Wishes
//
Paaaaarty party!

Ja, nu har gästerna gått hem. Eller, vi gick allesammans, fick skjuts av Micke som var undrunken driver och sen bar det av till X3M (Extreme, inte Eksem) där vi dansade natten lång även om jag var svinigt trött...men kul var det! :)

Bilder från igår, men först kvällens två citat:
"Jag dricker cider och låtsas att det är alkohol i..."
- Micke som skulle jobba och fick klara sig på ICAs alkofria äppelcider...

"Nej, nu spelar vi leken!"
- Cissi vill fortsätta med lapp-charadleken snarast möjligt

Och så var det bilderna:

tomvikso
Tomas (tv), Viktor (th) och nått missfoster vi inte känner igen (mitten)


micke
Micke: Mannen, myten och bakdelen...?


vicmick
Micke och Viktor. De bor ihop, men "det är bara Viktor som är bög. Micke är trygg i sin sexuella läggning."

tomaso
Kvällens värdpar i all sin glans...ehm.

godisklipp
Micke försöker klippa av Viktors godisbit från munnen. Det gick...sådär.

threesome
Threesome (fr vänster): Ewwe, Cissi och Sara

yey
Jodå, jag hade roligt...

TACOS
Tacosbuffén innan gästernas anländande. Vi har rester kvar. MUMS!

Sofia
Jag innan gästerna kommer och alkoholhaltiga drycker har mig i sin makt...höhö.

Jaha, så var det de utlovade lägenhetsbilderna. Ja, alltså, alternativet var att fota med blixt och då såg det helknäppt ut, så det blev utan. Lite mörkt alltså, och en av bilderna på vardagsrummet blev suddig. Och den på sovrummet kom inte med. Jag får la uppdatera nån gång, då...

vardr
Vardagsrummet, Tomas ser fotboll. Hallen till vänster.

kök
Da kitchen. This is where the magic happens...

lgh
Vardagsrummet om jag vrider mig till höger, TVn står nu till vänster. Suddigt, jag vet. Men ni ser ändå säger vi...


That's all for now, nu ska det käkas tacorester!! :)
Over and Out!


Ååååh...

Apropå häst, ja.

Alhijaz xx
San Quintero xx
Norska xx
Saffran
Napoleon 625
Flami (50) 16725
Flamkella 11553

Suck.Någon gång...! Någon som vill skänka bort 60 000:-?
Snälla...?

Provångest...

..jo, lite har jag nog! Måste egentligen lägga mig med Vocabulary-häftet i sängen och läsa, men så tänkte jag att jag lika gärna kan gå upp tidigt imorgon (typ...6? Det värsta är att jag kommer att göra det!) och plugga efter en kaffeinjektion eller två.

Fika hos Anna, mycket trevligt. Och så gott! 4 tårtor, grädde, mina havrecrunchies och chocolate fingers, saft och kaffe OCH godis. Helt sanslöst! Hon är för gullig :)
Träffade många jag inte träffat på länge, tex. Tomas kusin AnnaSara och hennes man Andreas, en IKEA-resa är inbokad i framtiden till karlarnas stora förtret ;)

Det största idag är ju ändå att Cleo nedkommit med två små kellingar, en gråspräcklig och en svart. De ligger och sover i korgen nu, antagligen kommer det fler typ imorgon eller så. Jag vill heeeeeeeeem...eller egentligen vill jag hem om typ...en månad? Då är dom som sötast! :)
Hade en hemlig vision att vi inte hittar köpare till en av dem, så att jag och Tomas MÅSTE ta den så att den inte går en grym avrättning till mötes. Men just nu har vi fler spekulanter än kattungar, så det lär inte hända. Attans. Det är min enda chans! Det är större chans att vi skaffar barn än katt, eller speciellt hund. Häst får jag dock ha, och det är ju alltid något. Frågade Tomas om han inte ville hänga med till stallet nån gång och få sig en ridlektion. Förslaget fick ett något svalt mottagande, förvånande nog...ehm.

Lyssnar på The Knife med Heartbeats, den är väldans bra. Imorgon efter provet blir kanon, fett med fest för min del säger jag bara! Jävlar i det vad det ska su...ehh...dansas? Ja, för det ska det. Det också. :)

Ska använda Rebeckas partyskivor, även om Tomas protesterar. Han förstår sig inte på det här med sexy party music... ;)

Yo. Nu ska jag borsta tänderna och sov...eh, plugga. Ja.
Skål!
Over and Out!
Söööööööööööööööööööööt...!

BTW...

Hörde nåt kul igår som jag glömde skriva innan, av Helena i min klass (hon som är same, jävligt coolt).
Apropå djursex (alltså DJUR som har SEX med VARANDRA): Tydligen är det så att havssköldpaddor, som aldrig gör mycket väsen av sig, är väldigt högljudda under parning. De stönar verkligen, och det låter ungefär som en gammal gubbe. Intressant säger jag, om än lite...creepy. Jag trodde hanvssköldpaddor var värdiga och lugna djur. Nåväl, något så stort ska jag inte mucka med. Och dom är faktiskt väldigt söta :)
Det var det hele.
Over and Out!
P.S. Muränor är fräna. D.S.


Outcast och feta katter

...är det jag tänker på idag. Slog på TVn till frullen och på MTV är det Top Ten at Ten, ett superbt program. Denna dag var det Outcast, som jag har kommit på är riktigt, riktigt bra. Idlewild har jag hört en hel del (iom att den går varannan minut på MTV, tyvärr...de sliter ut låtarna!).

Feta katter, ja. Min katt är fet. Cleo är astjock. Hon skulle haft ungar i måndags, då det var exakt 63 dagar sedan den svarta hankatten i Falsterbo got lucky (ja, vi både såg och hörde men Johanna tyckte det var äckligt och obehagligt och ville inte inse att hennes lilla gullekatt har ett sexliv och kan låta på det sättet under akten dessutom...!). Kommer ungarna då? NEJ. Hon är tydligen extremt tjock, och man kan känna hur kattungarna ligger och allt. Dessutom äter hon jättemycket. Kom igen och föd, då! Men jag lär ju inte få se några ungar förrän i december, och då är dom ju STORA...jag är lite ledsen. Får pallra mig ner en helg, helt enkelt...

Nåväl. Var på afkrikansk dans igår, det var väldigt intressant. Och kul! Man var barfota och rörde sig i takt till trummornas rytm, det var faktiskt skitkul. :)
Sitter här i pyjamas, ska egentligen plugga vocabulary nu eftersom jag gått upp tidigare för att hinna göra det (börjar eg inte förrän 13.15). Sen ikväll ska vi hem till Anna (Tomas storasyster) och fika, för hon fyllde år igår. Yum, yum. Imorgon har jag prov klockan nio, sen ska jag träna på IKSU (Nike Wokout) och sen ska Viktor, Micke, Evve, Cissi och kanske Jossan komma på middag klockan halv sju. Sen blir det fett med utgång, vill jag lova!! :)
Tomas får cykla ner till Systemet och köpa ut, då jag som nästan 87a ännu inte innehar rätta åldern för att inhandla berusande drycker. Suck.
Well, yeah. That's about it I guess.
Tomas återfann sin laddare igår, så snart blir det lägenhetsbilder! :)
Ska försöka smygfota Tomas också, men det blir svårt.
Jolly good, nu ska jag sluta och klä på mig, förslagsvis.
Taah taah!
Over and Out!

Förlåt...

...ber om ursäkt för alla "jävla" i föregående inlägg, Tomas påpekade detta. Vet inte varför egentligen, jag kände mig lite bitter...

Har precis skrivit ut keywordsen för boken vi ska ha seminarium på idag på Literature, känns stabilt.
Pratar med Jens från Hagalid på MSN, alltid trevligt att få lite uppdatering om vad alla gamla klassisar gör nuförtiden (och varför de aldrig hör av sig, höhö).
Nej, nu ska jag lyfta på häcken, snart bär det av till skolan, woohoo!
I Heart Universitetet!
Over and Out!


Sexyback...

...är en bra låt som Tomas hatar...
Var med Anna på SURF (Södra Umeå Ryttarförening) och köpte ridstövlar från affären där som köper in från konkurslager. Carlscrona-riderstövlarna som på Börjes kostar över 2000:- fick jag för under 500, samt ett par nya chaps också, allt som allt circum 700 spänn = ingenting för så bra grejor! Jag är fett med glad, kan jag meddela.

Tomas gluttar på 100 Höjdare! och jag borde kanske joina honom, men efter inslaget om kvinnan som har en sexuell relation med Berlinmuren tappade jag...lusten. Man får inte vara så konstig OCH dessutom ha ett giljotinmuseum i sitt hus på en och samma gång. Jävligt kul må jag då säga.

Om ni inte har sett den eller vill se den igen, kolla in Fallout Boys video till Sugar We're Going Down, jävligt mycket bättre än alla jävla Rihanna och P.Diddy pissvideor som går dygnet runt ja. Ja, jag är lite småbitter just nu, vet inte varför. :)
Textanalys imorgon, ska bli kul. Och på fredag blir det middag och sen förhoppningsvis FETT med fest, för jag har sovmorgon på lördag! Oh yeah.
That's all y'all...
Åh, nu måste man ju se om Emma Bellman går vidare i Idol...eller INTE.
Jaja.
Over and Out!
Länktips...

Litet länktips om vardagen blir för vardaglig (och om du gillar "Lika som bär"-kategorin):

http://www.starmate.se/forum/viewtopic.php?t=884

Starmate är The Webpage gjord av Tomas kusin Peter och hans polare. I highly recommend a visit!
Over and Out!

Valfläsk (= en SPÄCKad kväll...)

Ursäkta den dåliga ordvitsen i rubriken, jag bor i Norrland.
Ischlo pischlo, det ser lite mörkt (=blått) ut...!
Jaja, tänkte bara publicera en bild under kategorin "Lika som bär" såhär i valtider (Tomas är The Master på området, fråga honom om lite exempel på hans blogg, vetja!):


En koala?K-G Bergström?

Go Green!
Over and Out!

Grattis Elín!

Grattis så muchísimo, Nantook! :)
Hoppas du får en riktigt bra födelsedag med tillhörande presenter i högar...men min present är ju ändå bäst, som sagt ;)
Jag kan ju inte vara orättvis, så här får du också en tårta med Kiss på (hahaha):Dagen till ära har jag också tagit ett kort på mig själv, där jag ropar "Hurra!" till Din ära:Jag har även rotat i arkivet och fann den bild jag tycker gör dig mest rättvisa (även om du vände ryggen mot kameran just då):Än en gång, GRATTIS! :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Riv här

Nu blir det Ämnesbyte, för nu ska det handla om Valet. För det måste det, iallafall lite grann.
Detta kanske är mitt sista blogginlägg med en socialistisk regering. Hemska tanke. Hoppas INTE borgarna vinner, allra minst Moderaterna. That's all I have to say anyway.
Tänker inte berätta vilka jag tänker rösta på, det är lite privat. Ha!
Jaja, ha det fint och glöm inte att rösta för böveln!
Over and Out!Förresten...

Även om jag har sorg just nu, så får vi inte glömma Rebeckas födelsedag, som tekniskt sett inträffar om 6 minuter!
GRATTIS Pumpkin Pie! Hoppas du får fett med bling-bling, yo. Jag har världens mest passande present in any case :)

Här får du en Spiderman-tårta, enjoy:

Än en gång: GRATTIS! :)

Jag är så jävla förbannad...!

Nej, det blev inte många strikar på bowlingen...jag var helt enkelt inte i form (hrm). Tomas vann, som vanligt. Vi tröstade mig genom att cykla till Godishuset några hundra meter därifrån. Jag köpte godis för 70 kr alldeles för mycket pengar...
När vi kom ut, stod det två småkillar (eller, den ene var liten men den andre var ganska fet faktiskt) med cyklar utanför och spanade in oss. Så närmar sig fetkillen och frågar mig:
- Du, kan du köpa ut?
Varpå jag tittar kallt på honom och säger:
- Nejdu, sånt håller jag inte på med.
Snorungar, de var kanske 12-13, tops! Vart är ungdomen på väg, undrar jag. Var såhär nära på att köpa chokladcigaretter till honom, alternativt dra med pengarna. Men vi ringde till Lisa och Lotta istället, som ju bor på Ersboda där vi befann oss. Sedan cyklade vi hem till dem, men tog fel avtagsväg en gång och cyklade in i en trädgård. Ingen såg oss, som tur var.
Vi kollade på Idol, och nu kommer anledningen till min ilska: Ville åkte ut! SARA fick stanna kvar! Vad faaaaaaaan är det för nåt, va?! Jävla jury, bara säga nej sådär. Knäcka honom som en liten kvist. Jag blir så ARG! Hon kunde inte ens sjunga, till skillnad från Ville. Han har allt, utom möjligtvis utseendet. JAG tycker om honom, han kan få bli min Idol. Han kan bo i vår garderob och så kan han och jag sjunga varje morgon när Tomas gått till Universitetet, han börjar alltid tidigare än jag ändå nästan. Sen efter dagens slut, kan jag skynda hem för att sitta och dricka te med Ville och se på Sex and the City. Åh, Ville. Jag är så sur. Jag brukar inte engagera mig i sådana här saker, men nu är jag förbannad. Det är personligt nu. Ville bara klargöra det. Ville, om du läser detta: Du är välkommen anytime, vår dörr är alltid öppen.
Nu ska jag joina Tomas i soffan, sen måste jag sova. Argh.
Over and Out!

[Bild: Ville FOTO: TV4]


Funky Friday

Wohoo! Gick upp elva, pluggade lite och nu är jag klar. Tomas har sämre disciplin och pausade ganska frekvent, som alltid...man märker så tydligt på honom när han börjar prata om saker bara för att slippa göra nåt tråkigt.. :)
Ikväll blir det bowling på Ersboda och sedan eventuellt besök på Godishuset. Yum!
Annars vet jag inte.
Imorgon blir det stallet, och sen...tjaaa, vem vet?
Pratar med min bror nu, lurade först Tomas att det var ett gammalt ragg som jag inte ville tala om namnet på. Jag är så lustig!
Ha det fint, lycka till med psykologin, Elín!
Over and Out!

HELG!

Japp, nu har jag ÄNTLIGEN helg och är ledig som en ko på grönbete men förhoppningsvis inte lika fet. Ja.
Efter fika på stan med Helena och Lovisa (varm bagel på Bibliotekscaféet med Philadelphia och rökt lax samt 2 kulor glass = YUM!) cyklade jag hemåt i min nya snygga Nicole-tröja och nu har jag träningskläder på mig, IKSU klockan sju med Helena. Ja, tidigt, men så skönt att ha på sig slappa kläder. Tänkte sova en lur innan maten klockan fem.
Hittade lite roliga länkar i Elíns inläggsarkiv, so nu härmar jag helt hämningslöst:

Mitt Jedi-namn: WAHSO DEHJA of the planet Prozac
Mitt Gangsta-namn: Off Da Hook Hob-nobba
Mitt Taxi-namn: Füb Wilson
Mitt Cutesy-pet-namn: Happy Nubs (Tomas blev Spanky Buns... =D)
Mitt Pirat-namn: Reeking Nancy Jones
Mitt Maffia-namn: Candy The Fist (Tomas = Stefano The Brain)
Mitt Prison-bitch-namn: Rump Ranger (Tomas = Dildo Head?!)
Mitt Hobbit-namn: Aloll Mudruffin of Hardbottle ELLER Ruby Loamsdown of Deephallow
Mitt Elf-namn: Threng Lady of the Galadhrim ELLER Merenwen Carnesîr
Mitt Wizard-namn: Eönwë, Queen of Doriath
Mitt Human-namn: Oceran Queen of Rohan

Eller också kan jag bara kalla mig Rocky. Då vet alla vem jag är.
Over and Out!


Yadda, yadda, yadda...

Usch, vad hungrig jag är. Vi borde väl äta snart, antar jag. Köpt fisksoppa eller nåt sånt och vitlöksbaguetter = MUMMA!
Slutade 12.00 idag, mañana likaså = najs. Sen blir det fika med Helena, Lovisa och dom som vill, mys.
Tompa slutade också tidigt, så vi beslöt oss för att äta på stan. Efter en god och mättande lunchbuffé på Taj Mahal (indiskt = mums), skulle vi så slutföra vårt egentliga uppdrag: Köpa Jeans Till Tomas.
Vi gick först till H&M, där jag köpte en fin scarf och rött nagellack. Inga jeans. Sen till Flott, Urban och de andra snobbaffärerna på Up2-gallerian. Inga jeans. Sen blev det Carlings (både jag och Tomas hatar Carlings och atmosfären där. Det spelar ingen roll om man är på Center Syd, i Piteå eller Umeå - alla i kassan ser lika äckligt coola och fräsha ut och tittar typ på en som "Asså, jag fattar att du behöver nya kläder, du ser helt CP ut". Man känner sig uttittad. Typ). Vi gick in, sen ut. Inga jeans. Så kom vi till Dixi, som vi inte ens trodde hade killkläder. Men se det hade dom och ett par relativt billiga jeans blev det. Sen gick vi till Nicole (världens bästa affär, Rebecka och Elín hade älskat den!!) och jag hittade en stickad mysig tröja med cool krage, en randig cool tröja med V-ringning samt (det bästa till sist): En ny vinterjacka!! Den var bara SÅÅÅÅ snygg, och när jag satte den på mig sa tom. Tomas att den skulle jag köpa. Ha! Och när jag kom hem fanns mina nya snygga vinterskor postorderfynd på Posten på Ålidhem, så nu längtar jag efter vintern. Den kan komma nu, jag är beredd.

Nej, nu är jag bajshungrig.
Dagens roligaste grej är att Lina bokat flygbiljetter och kommer till mig på lovet. Så I guess you won't see me around 'til Christmas. Länge, men det kommer gå bra. Såvida ni inte har vägarna förbi. Viktor är söt, det kan jag meddela. Men jaja. :)
FÖRRESTEN! När jag var med Tomas och åt lunch i Piteå såg jag både Idol-Jens (iförd huvtröja och keps och samtalandes med sina fjortis-tjejkompisar. Örk säger jag bara.) och Ronny Ericsson som åt lunch med sin familj på samma ställe som vi fast inte samtidigt. Status!
Men det finns fortfarande bara en Zlatan, och han kommer från Skåne. Så det så!
Jaja.
Over and out!

Just nu är jag förresten evigt tacksam över att Doktorn Kan Komma har börjat sändas igen. Där har vi verkligen kvalitets-TV på bästa sändnignstid! Oh yeah!
http://www.acs.it/lenoresmith/titles.htmTrötti, trött...

Ja, det är jag faktiskt. Har en mycket produktiv dag bakom mig. Gick upp åtta för att hinna skriva klart keywordsen till de fyra short storiesarna tills idag, eftersom det stod stilla i huvudet igår kväll (kan ha att göra med Prison Break, kanske?). Gick alltså upp åtta istället för halv tio som tänkt, men vad gjorde väl det när jag sedan hade typ 1 ½ timme till mitt förfogande och kollade på avsnitt 3 och 4 av Sex and the City?!  Just det!

Sedan cyklade jag till skolan, klarade dagen galant och tränade, jaaa, tränade svettades på IKSU på Aerobic Moves med den sköna Helena i en timme, vilket var nice. Ska dit på torsdag också, för jag ska minsann skaffa terminskort!
Dagens citat kommer från Emma i min klass:
"Yes, I have a boyfriend. A black one."
Haha. :)
Eller PA (Per-Arne in my heart): "Jaa, man lär så länge man har elever som jag brukar säga!"

Värsta coola grejen; Lisa Miskovskys ex-man jobbar med Helena och hennes blivande make Jürgen (han heter Jörgen, men vafan...) så de har socialiserat lite granna. De ska nu tillbringa fredagen ute i hennes hus med bastu, bakning och diverse underhållande aktiviteter. Karaoke, månne?
Lite coolt är det ändå, även om bara "Driving one of your cars" (eller vad den nu hette) är bra, förutom en duettlåt hon gjorde med Dennis Lyxén (i Lost...Patrol? Vad hette dom? Han är snygg och jag har sett honom på riktigt iallafall..!!).
Nu står Tomas och kikar över min axel. Trevligt. Åh, massage! Jag tar tillbaka :)
Jaja. Nu ska jag sluta skriva, för mer pallar jag inte. Blir det Sex and the City nu, månne? Tror inte Tomas samtycker, nej. Kanske sova? Ja, det låter sannerligen bra.
Ha det fina fisken!
Over and Out


P.S. Tänk, på söndag är det val! Och på lördag och söndag är det...tjaa, vad händer då? Det är...helg? Eller vad var det nu...? ;) D.S.What retro-beauty are you?

Your Results:
Brigitte Bardot

You are like the french trend-and-beauty icon - Brigitte Bardot. You have her witty personality, and you are very positive to life. You are defenitly not afraid to stick out and be different, you do what you feel like and you are a free spirit. You don't take life 100 percent seriously wich is good, because you are able to laugh at different failures in life, and push yourself through tough times. Keep it up!


Ja, inte mig emot? =)

I'm singing in the rain...

Nja, inte direkt. Men regnar gör det antingen jag sjunger eller ej, dessvärre.
Slappa dagar, en lektion igår med slut 12.00, idag började jag 13.15 med grammatik till 15.00, sen var det tack och hej för den här veckan då jag är ledig imorgon. Yey! Fast nog har vi grejor att göra, måste snart sätta igång med uppgiften till översättningen tänkte jag.

Helgen lär bli lugn, men ändå intensiv. Morgondagen bjuder på plugg, cykelreparation och IKSU-pass. Lördagen bjuder på Svarta Hingsten (Rappe) samt inflyttningsfest hos Olof och Nils, trevligt. Söndagen lär bli dedikerad åt allt det där man inte hann imorgon typ.

Fick upp mina flyttkartonger med stallkläder och sånt igår. Och min nya cykel också! Ja, ny och ny, men sköööön att cykla på iallafall. Uppsluppna och glada i hågen cyklade så jag och Tomas till Macken tvärs över vägen för att pumpa upp däcken lite. När vi är klara och har skruvat på ventilerna ordentligt, kan vi inte låta bli att hålla med varandra om hur otroligt skönt det är att för en gångs skull ha två cyklar som funkar samtidigt. Mer än så hinner vi inte säga förrän Tomas bakdäck exploderar. Jaha, det var det. Så nu ska vi in med skrället till Stan imorgon bitti. Blärk.

Usch, det regnar fortfarande i hela Sverige har jag förstått det som. Bajsregn. Nåja, det är ju skönt att man har en bra anledning att sitta inne och göra översättning. Till exempel. Om man nu är sån.
Jaja, nu ska jag iallafall sluta skriva för annars blir det bara långrandigt och jobbigt.

Over and out!

Poll poll poll

OK, denna är absolut snodd från Elin som snodde den av Rebecka, så det är hon som ska ha all cred.
Enjoy! (eller nåt i den stilen...)Tio första:
Första bästa kompis:
Emma på dagis.
Första bil: Har fortfarande inte infunnit sig då körkortet också lyser med sin frånvaro.
Första kärlek: Skulle väl vara Jens då.
Första husdjur: Mitt marsvin Ettan. Ja, hon hette Ettan.
Första semester: Min första sommar i Falsterbo vid ett halvt års ålder, månne?
Första jobb: Jag måste nog skriva Norregård. Men det är också det bästa. Hittills.
Första köpta skiva: Min första singelskiva var "Pretty Fly For A White Guy" med Offspring. Den var cool.
Första riktiga kyss: Den ska vi inte gå in på, men jag kan säga "elvisp".
Första piercing: I öronen innan Studentbalen. Så tuff är jag!
Första konsert: Som om jag kommer ihåg...?! Jag svarar också Malmöfestivalen som Elín.

Nio sista:  Här får jag ag av Tomas om jag inte skriver "senaste" i alla frågor nedan...
Sista alkoholdrycken: Det var nog för längesedan eftersom jag inte kommer ihåg...
Sista bilfärd: Piteå-Umeå förra fredagen. Tack Hans!
Sista filmen du såg: Beck-filmen igår. Tyvärr.
Sista bubbelbadet: Nån gång förra veckan?
Sista spelade cd: Daniel Lemmas nya tror jag.
Sista gången du grät: Jag är tuff, jag gråter inte. Eller...kanske den där fredagen i Malmö.
Sista måltiden: Det var den med Jesus. Haha. Nej, ugnspannkaka med Tomas för...tre timmar sen? Oj, nu börjar jag bli hungrig igen.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Räknas Elin...?
Blivit arresterad? Öh nej.
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej, inte vad jag vet.
Varit på tv? Ja, min fleecetröja syntes en gång på läktaren under Falsterbo Horse Show. Wow!
Fått ditt hjärta krossat? Inte krossat kanske, men...skadat?
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej, tror faktiskt inte det.
Haft ett one night stand? Det behöver väl ingen veta heller.
Busringt till nån? Haha, skojar du?! KLART jag har!

Sju saker du har på dig:
Tomas (han sitter i mitt knä)
Mina nya vita Adidas-skor
Min nya fina H&M-väska med gott om plats
Underkläder (oftast?)
Mina nya fina leggins från Lindex
Mina svarta hängiga Crockerbrallz
Pyjamas (helst alltid)


Fyra personer du kan berätta allt för:
Tomas
Mamma
Elín
Lina


Tre val:
Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Jag bor i Umeå. Vad tror du?!
Choklad eller chips? Choklad.

Två saker att göra innan du dör:
Ha små pluttbarn
Resa jorden runt

En sak du ångrar:
Att jag...öhh...inte åt mig helt mätt på ugnspannkaka så att jag måste äta lite nu igen?!