Sovpaus

Eh. Jag har sovit tills nu, samt drömt VÄLDIGT konstiga drömmar om bla ett  hajspel för barn som var jätteläskigt. Och när jag drömde att Tomas kom hem, så ringde han! Läskigt.
Känner mig helt förvirrad och tänkte skippa IKSU idag, men när jag går in på hemsidan för att avboka, ser jag att nån ändrat så att det inte alls är Aerobic Funk idag kl 19, för det har ersätts med Body Jam just idag. Och jag med mitt silverkort kan inte gå på det. Too bad. Då får jag väl stanna hemma och laga mat, plugga vokabulär och injicera kaffe. Samt se Anders&Måns 21.30, missa INTE det!!




Har gjort en chockartad upptäckt. Wentwoth Miller är fortfarande lika galet snygg i Prison Break, men...alltså...FBI-agenten Alex Mahone spelad av William Fichter är...liksom...sexig?
Jag vet att det är sjukt, killen är född -56 och skulle kunna vara min pappa (som Jan Guillou är för Elin :D), men han är ÄNDÅ...jaa...jag vet inte. Usch!!







...snälla Bullen, hjälp mig!

Klassfest imorgon hos Malin och Kingen. Oh yeah!

Over and Out!

...och som vanligt är det inte tjejen på bilden som skrivit bloggen.

Tors Dag



...och jag pluggar Vocabulary som ni säkert märker. Eh. Måste sova innan IKSU känner jag.
Min nya bakgrundsbild:

104543-14

Katthumor ÄR roligast.
Spana också in www.chucknorrisfacts.com
Over and Out!

Weirdnessday

Äntligen hemma. Ris kokar över på spisen, skall förtäras med kycklinggrytan jag gjorde för...två veckor sedan. Håller den sig så länge?! Det vet jag snart.
Hade vår sista (!) realialektion idag, hade ingen aning om att det var vår sista föreläsning med Pat. Sorgligt på riktigt, hon är en av de bästa lärarna jag haft, helt klart!
Kollade på Jay Leno imorse (jag tycker faktiskt han är roligare än David Letterman, Viktor! Jag hjärtar Kevin Eubanks för alltid! :p). Aaaanyway, det var faktiskt roligare än vanligt:

"Anti-war activists have suggested a World Orgasm Day against war. The whole world is to have orgasm on this day. I mean, it's hard enough just to get TWO people to come at the same time, imagine 6 billions...!"

"A 20-year old from Wisconsin was prosecuted for having sex with a dead deer by the road. He blamed it all on his therapist. Apparently, he took the advice "take life by the horns" a little too seriously..."

"Prince Charles is giving lectures on global warming. Yes, Prince Charles. But I mean, is he really the right guy for the job? He thinks Camilla's hot...!"

Sen tog han upp den nya flugan inför Thanksgiving; the so-called "turducken", vilket är en kyckling instoppad i en anka som är instoppad i en kalkon. "Apparently, the turkey isn't enough anymore...as if we're not fat enough!" Låter absolut vidrigt om ni frågar mig...

Efter skolan pluggade jag vocabulary med Björnen, Helena L och Helena O på UB. Först bröt jag mot upphovsrättslagen (so sue me...!) och kopierade Woza Albert! som ska vara utläst till tisdag. Sen pluggade vi och smugglade in lite fika på bibblan fast man inte får. Hade varit förutseende och tagit med mig mackor, saft och banan som jag kompletterade med en drickyoughurt. Och en Delicatoboll. Och typ tio salta S-märken. Så så bra gick det. Jag är en sucker för socker. Varför kan jag inte skaffa nåt annat att missbruka?! Typ...MacGyveravsnitt. Eller...Bamsetidningar? Varför just socker?! Jaja. Ska iallafall på IKSU imorgon igen, så.

Lite mysko saker i Covabularyhäftet denna gång. Eller iallafall saker man lägger märke till och finner humoristiska när man bara gjort 20 av typ 100 sidor av häftet på tre timmar och provet är i övermorgon. Här följer lite exempel:

Parts of the body are also often used as verbs in ideomatic and slang expressions. In the following sentences, replace the words in italics and give another verb or verbal phrase conveying the same meaning.

She unbosomed herself over a cup of tea. (=said what was on her mind, INTE ta av sig BHn och visa sina behag..)
They were all afraid of the boss but Jones decided to beard him in his den and try to force an answer out of him. (=approach him boldly, INTE sätta på honom ett lösskägg...)

Vi hade sen ett avsnitt om arv; heritage, inheritance och hereditary osv.
En uppgift löd:
Translate: Han ärvde sin far.
Jag skrev spontant "He inherited his father" fast tyckte det lät lite konstigt. Sen såg jag hur en son faktiskt ärvde sin pappa bokstavligen. Kanske inte det man hade in mind. Speciellt inte när the father i fråga är död. Eh.

Attans! Luktade/smakade just på min gryta med nykokat ris. Hade förbisett detaljen att det var kokosmjölk i den. Kokosmjölk håller sig inte i två veckor, nej. Bara att slänga allt och kolla om jag har några 2 dagar gamla makaroner på spisen...(höhöhö). Nej, det blir ännu en ICA-pizza, men det är den sista faktiskt.

Tänkte se Prison Break-reprisen ikväll, men den går 1.40-2.35 eller nåt sånt, så det är kanske liiite sent. Har precis laddat hem avsnittet på DC++, nu är väl Kommuniceras kvot nådd sedan länge sen. Har ju laddat hem en del låtar till partyskivorna...det räcker typ med ett PB-avsnitt och en låt, sen är kvoten nådd. Hata Kommunicera...!!

Lyssnar på Wake Me Up Before You Go-Go. Shit, vad bra den är! Den gör mig glad. Eller...George Michael gör mig glad. Alltid. Oh yeah. Eller creeped out, there's a fine line in between... :p

Var med om något hemskt och samtidigt berikande idag. Träffade en kille som också läser realia men inte läser samma kurs och vars namn jag inte tänker utelämna här (jag vill bevara hans anonymitet, men kanske mest för att jag inte kommer ihåg vad han heter). Han hade blivit överfallen här på Ålidhem för två veckor sedan, helt oprovocerat. Så jävla sjukt, ursäkta mitt språk. Man såg att han hade ett ärr på kinden och var röd i båda ögonen, och han visade en tand som blivit utslagen. Nu var hans näsa återställd, men den var helt sned efteråt. Han kommer inte ihåg något mer än vissa fragment, men som tur var hittade några tjejer honom och ringde ambulans. Fy fan! Jag blir helt vansinnig bara jag tänker på det! Killen är hur söt som helst, han liksom utstrålar vänlighet på ett speciellt sätt. Man ser på honom att han är snäll, vilket jag fick bekräftat så fort jag pratade med honom första gången för ett tag sedan. Han var helt öppen med vad som hänt, och när han var tvungen att gå sträckte han ut armarna för att få en kram. Det fick han såklart! (och NEJ, det var INTE på det sättet. Han har flickvän!) Usch, jag blir så ledsen. Och ARG. Hoppas de åker in så det visslar om det. Och kommer ut om typ två månader av sitt årslånga straff som alltid. Ibland hatar jag det svenska rättssystemet.
För några veckor sedan var det en tjej som höll på att bli våldtagen, också på Ålidhem. Helt galet att tänka sig, Hagamannen är ju gripen?! Jag blir paranoid bara av att tänka på det. Huvvaligen.

Nej, nu måste jag tänka på något annat, annars blir jag ledsen.
Orkar inte skriva mer.
TTFN mates! (Tah Taah For Now)
Over and Out!


Telletubbies får mig alltid på gott humör. Eller var det tvärtom...?





Här är han, den ende mannen jag älskar förutom Tomas, och den ende jag får gifta mig förutom den senare: MacGyver, a.k.a. Richard Dean Anderson. Ja, ni ser ju själva. Vilken man...



...OCH han är djurvän!


"The poo poo says: Deal with it, or I will destroy you..."

Elin och Sofia pratar i telefon:
Sofia: Björn i min klass berättade en sjukt äcklig sak. Det var en tjej som åkte till Bulgarien eller nåt sånt, och träffade en kille som hon hade sex med. När hon kom hem, fick hon jätteont i magen och gick till doktorn som sa att hon hade fått likmask.
Elin:?!
Sofia: Ja, alltså han hade haft sex med ett lik!
Elin: Men...visste hon inte det?
Sofia: Nej, hur skulle hon kunna veta det?!
Elin: ...var han ett lik?

Haha :) Vi skyller på att Elin var trött. Man är inte sig själv då, som vi alla vet...
Jag Hjärtar George (see quote ovan)

Have it so good alla!
Over and Out!

Stayin' Alive...

Jag överlevde natten. Såg Prison Break till halv fyra och tvingade mig själv i säng efter det. Somnade ändå inte förrän långt senare, överlevde dagen på överskottsenergi. Gick upp 10, gjorde mig iordning och skrev keywords. Sen literature-seminar, och så var dagen slut.

Stannade vid Skogis och pratade med Viktor, Björn och Isabell. Om allt möjligt, som vanligt. Vi pratade om Björns likhet med Bamse (som även han är en Björn, höhöhö!) och jag spekulerade då kring vilken Bamsekaraktär jag hade varit. Lille Skutt? Nej, jag är inte så skraj faktiskt. Viktor tänkte inte länge innan han sa "Minihopp." Tack. I retorted med "Ska du säga, VARGEN!" vilket var menat småelakt. Viktor fattade inte poängen då han utbrast: "Men vargen är ju en snäll människa!" Eh.

Har precis kommit hem från att ha dallrat lite fett och svettats på IKSU. Sjukt ball lärare, har dreads ner till rumpan och glad hela tiden. Vi pratade efteråt och hon tipsade mig om Aerobic Dance klockan 16 på fredagar. Kanske man borde testa...
Nu ska jag äta fullkornspasta med ICAS mexikanska bönröra, det är supergott. Sen blir det duschen och pyjamas på, så det så. Ikväll väntar Ugly Betty och Grey's Anatomy - superspännande!


Grattis till mig!!



Jag i mina fina röda byxor.


So long suckers!
Over and Out!

Insomnia

Dumma Sofia. Var tvungen att läsa In The Skin of a Lion av Michael Ondaatje (ja, det var han som skrev The English Patient, du gissade rätt!!) tills imorgon, då jag ju inte läst något i helgen eftersom jag befann mig i Piteå.
Kom hem tre, hade ätit och sånt vid fyra och satte igång läsningen. Klockan fem satte jag klockan på halv sju och sov en stund, så att jag skulle kunna läsa 1½ timme innan Anna Pihl.
Efter omställning av alarmet, vaknade jag 20.00 och kollade på Anna Pihl, samt drack ett stort glas kaffe med mjölk och fruktsocker to stay awake/alive resten av kvällen. Läste ut mina 244 sidor, men nu kan jag inte sova. Har redan provat ut och lagt fram kläder tills imorgon, funderar på att kolla på Prison Break eller Sex and the City och somna framåt morgonen för att sedan, astrött, gå upp klockan tio och skriva keywords. Jag kan faktiskt sova imorgon efter IKSU...
Jaja. Så kan det alltså gå om man är dum i bollen.
Brände min partyhits-skiva idag till klassfesten som äger rum på fredag. Den är skitbra om jag får säga det själv, full med gamla godingar. Vad sägs om Upside Down med Diana Ross, Girls Just Wanna Have Fun, My Favourite Waste of Time, 99 Luftballons, Ice Ice Baby, Turtlesthemet och Power Rangers-themet, samt Var Ska Vi Sova Inatt remix. Party, party!

Roligaste sidan just nu:
http://www.knitemare.org/cats/
YOU MAKE KITTY SCARED är min personliga favorit, och den har faktiskt konkurrerat ut Wentan som bakgrundsbild på datorn...




Nu ska jag kolla Prison Break eller nåt sånt.
Sov gott ni som kan...
Over and Out!



P.S. Låt oss be till gudarna att Georgieboy drar mod till sig och frågar Andrew om en reunion...det vore den perfekta julklappen, helt klart!! D.S.

P.S.S. Får reda på om jag kommit in på första antagningen till logopedprogrammet mellan 11-16 december. Freakout!! D.S.

Lite fler bilder...

...på Wham!
Förlåt, men jag var TVUNGEN.


Jag gillar George Michaels min...han har den där "I'm gonna get you"-blicken no woman can resist...
Men ser han inte lite plufsig ut?!


Georgieboy är sig inte riktigt lik...? Han påminner lite om en näsapa eller om nån av karaktärerna i Doktorn Kan Komma...



Andrew Ridgeley är sjukt lik Sylvester Stallone, och George är lik...någon annan.


Det här måste vara den finaste bilden jag sett.


Den här bilden får markera slutet på vår Wham!-odyssé. Och tur är väl det.

Nu ska jag sova.
Over and Out!

My milkshake brings all the boys to the yard...

Oh yeah!
Helgen var mysig och rolig, även om jag var i stallet både lördag och söndag. Rappe är så mesig vad gäller vatten, och nu när det är smältvatten i hela Historieskogen är det inte så lätt att rida ut...minsta lilla vattenpöl är JÄTTEfarlig, för att inte tala om den fem centimeter breda lilla bäcken som han vägrade gå över...men när Lillen gick över, suckade han och tog ett älghopp jämfota över. Tur att jag var beredd. I söndags var jag dock själv, och då gick det inte lika bra. Jag fick erkänna mig besegrad och vände om, då han börjar trava bort från pölen så att jag inte ska få den vansinniga idén att försöka igen...
Men han är söt ändå :)

Fredagen bjöd på middag med Lisa, Lotta, Jenny och Jossan, och lördagen blev film-/spelkväll med Cissi, Evve, Sara och Viktor, som har träffat en tjej!! Jag är en pain in the ass och frågar jättemycket om henne...och tjatar om att få träffa henne. Lite kul får man väl ha?!

Fick VG på textanalysen, igår hade jag tal om humor i USA, Canada och England inför halva min grupp på kulturen, gick skitbra :) Vi hade tänkt käka lunch hemma hos mig i vår grupp, eftersom vi hade 4 timmar håla mellan realian och kulturen. Men så blev vi deserterade av Malin, Anna, Isabell och Johanna (=alla tjejer...), så det blev jag, Viktor, Björn och Joakim som gick hem till mig och käkade, övade på tal samt såg på HippHipp!. Men det var helt OK, väldigt trevligt faktiskt.

Idag ska jag träna 16-17 på IKSU, Aerobic Funk. Först ska jag ha literature 13.15-15.00. dock. Vi får tillbaka våra essays...nervöööst! Jag vet inte hur det gick faktiskt. Men bara jag får G så...
Ikväll kommer Anna från stallet hit, hon gjorde slut med sin pojkvän (fästman) i helgen och ska bo här några dagar. Sen är det Ugly Betty OCH Grey's Anatomy ikväll, woohooo! Och inga läxor tills imorgon har man heller. Oh yeah, life IS good!
Piteå i helgen, ser fram emot det :)
Puss Tompa!
Over and Out!!




Wham! som vi gillar dem bäst. Wake Me Up Before You Go-Go är GIVETVIS med på partyskivan...!!



P.S. Ville verkligen inte läsa ut min bok igår, distraherade mig med att bränna en partyskiva till upcoming classparty. Absolute Skåneparty vol1. heter den. And it kicks ass. Typ. D.S.


Le weekend

Finalement!!
Var jätteduktig igår. Stack hem efter grammatiken efter att ha stannat kvar en stund och socialiserat med Björnen och Viktorn. Åt ICA-pizza, sov en lur och tog itu med vocabularyn. Klockan 19 tränade jag aerobic funk på IKSU, vilket var SKITKUL. Precis lagom svårt och jag blev jättesvettig...örk. Väl hemma duschade jag, åt och kollade på Anders & Måns, sen pratade jag med Tompa, gjorde klart vocabulary och tucked in.

Idag har jag gjort vocabulary (61/70p. = helt klart OK), tvättat, diskat och städat. Nu är allt rent utom jag, tänkte gå och duscha nu typ.
Såg förresten att de installerat små flatscreens på alla träningscyklar och löpband, vilket innebär att jag kan jogga på bandet och kolla på Anna Pihl SIMULTANOUSLY på måndag. Värsta coola!!

Ikväll ska vi ha kalas för Lisa, som fyllde år härförleden. Hon ska få Amélie från Montmartre, samt en dansande hamster som sjunger Matcho Man, han heter Flameboy såklart.
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN ut till Rappe igen, men jag hoppas VERKLIGEN att vädret blir bättre. Snö och regn går inte ihop, speciellt inte som mina vinterstövlar läcker!! Usch.
Mailade och skällde på Shirtstore för att de bara skickat filmen och inte T-shirten jag beställt, och för att jag inte får svar när jag mailar eller ringer deras kundtjänst. Nu är den iallafall på väg.
Nä, nu ska jag duscha!
Over and Out!


Muse är väldigt bra, har jag märkt. Men jag kan fortfarande inte fastställa om sångaren är snygg eller inte. Men snygga ögon har han iallafall...!!


The Dentist...



...nåja, SÅ farligt var det inte iallafall. Fast jag blev rädd när vi skulle bedöva - har aldrig fått en spruta i munnen förr, bara sett folk som går omkring och dregglar eftersom de är halvförlamade i ansiktet och pratar sluddrigt...men som tur var (?) befann sig mitt hål i överkäken, vilket innebar att bara tre tänder eller så blev påverkade av bedövningen, som inte gjorde ont alls. Så nu är min tand lagad och abonnemang startat. Skulle egentligen varit grupp 3 då jag ju faktiskt hade ett hål, men är grupp 2 på villkor att jag sköter mig ordentligt...hm.

Kom till skolan halv nio, gjorde grammatikläxan tills imorgon och påbörjade Sula, nästa veckas bok på litteraturen. Hann tom. ta en cappuccino och läsa Metro innan det var dags för Realia, sen var dagen slut. Skoldagen alltså. För idag ska jag vara superduktig och ta bussen till ICA Maxi och storhandla.
Pratade med Peter, Tomas kusin, och han frågade vad jag ska göra ikväll...vilket är ingenting. Så han föreslog bio, för Erika jobbade ikväll och han hade inte heller nåt att göra. Så ikväll blir det Flags of Our Fathers klockan tjugoett efter vocabulary-plugg. Yey! :D

Nu ska jag ta min meterlånga inköpslista och pysa ner till bussen. Med cykeln. Som jag måste LEDA, för vädergudarna vaknade upp imorse och tänkte :"Hmm...ska vi verkligen låta snön ligga kvar sådär? Nej killar, nu tar vi och höjer till plusgrader så att alla cyklister slirar runt i slasket på vägen till skolan...MOAHAHAHAHAH! Och så förbannar vi plogbilen så att den inte plogar helt platt utan lämnar lite härliga gupp och gropar här och var. MOAHAHAHAHHAAAAAA...."

Ungefär så.
Nu ska jag till ICA Maxi och köpa irländsk köttfärs innan den tar slut.
Over and Out!!


Min tandläkare. Eller inte kanske. Han ser ut som Rickard Wolff, gör han inte?!

En snabbis...

...mellan den dagliga ICA-pizzan och vocabulary-plugget...
Idag har varit en underbar dag! Gick och lade mig tidigt igår, klockan ÅTTA närmare bestämt. Sov till tio imorse, gick ut och gick i Winter Wonderland en timme och hann sedan äta, duscha och göra mig iordning innan Literature kl 13.15. Ikväll är det Ugly Betty, sen måste jag sova tidigt för imorgon ska Sofia till tandiz klockan ÅTTA på morgonen och laga hål. Yey...!!

Imorgon är det dags för operation ICA Maxi. Har slut på nästan allt, så jag tänkte ta bussen dit efter skolan vid halv ett ungefär. Det ska nog gå bra, men man vet aldrig. Skulle behöva nån som kan bära. Nån frivillig? :P

I helgen blir det Rappe BÅDE lördag och söndag, födelsedagskalas för Lisa, eventuell filmkväll med Evve&Co, samt myspys med Tomas som kommer på fredag. Jippi! :) Fast jag är ju i stallet hela dagarna...stackars Tomas. Han får följa med eller planera lektioner (han har ju en el-trea i svenska, woohoo! :P)
Undrar hur det har gått för honom idag? Han har nämligen haft sina första lektioner på praktiken just på denna dag. Ska fråga honom sen.

Nu ringde alarmet, pizzan är pronto.
Ha det fint!!
Over and Out!

Manic Monday...

Neeej, dagen har varit helt okej :)
Helgen spenderades i Pite, vilket var underbart skönt och kul. Lördagen bjöd på Borat, vilket var en väldigt rolig och spetsig film. Lite mer än bara snusk och trams. Fast med snusk. :D

Gick upp tidigt och förberedde Irland-redovisningen samt gjorde översättningen. Sen stack jag till skolan och hade realia con Pat, lunch, översättning med PerArne och sist kultur med Katryn. Redovisningen gick bra, lite pinsamt men OK. Frågade på skoj om inte vår grupp (B) är bättre än grupp A, och Katryn svarade att vi var much more entertaining. Jag tror inte att hon ljög, våra redovisningar är alltid skitroliga.
Dagens citat kommer från Måns under hans och Joakims redovisning om New Zealand and Australia, som presenterades såhär "Well, we were going to talk about the digeridoo, the boomerang and rugby. Helena is not here and she was going to talk about digeridoo and boomerang, so me and Måns will talk about...eh...rugby."
Iallafall, vi skulle formera nån rugbyformation och blev indelade i två lag, och stod mittemot varandra. Måns ska försöka förklara vad det är vi ska göra: "OK, we're going to touch eachother now...but don't worry, it will be all right." Moah :)

Har en pizza i ugnen, ska käka den nu hade jag tänkt. Eller, så snart den är klar.
Have it so good!
Over and Out!

P.S. Elín, please tell me what it is?! :) Jag klurar fortfarande på din, jag... :P D.S.


...and one for the ladies...


P.S.S. Klantade mig ang. Juanes, vilket María så snällt påminde mig om. Jag tänkte att det var en röd tröja han sjöng om, silly silly me...sorry, perdon, escusame por favor! D.S.

Över ytan...

Allt vilande och sovande framför TVn måste ha gjort susen, för idag mår jag MYCKET bättre. Alltså, jag var ju inte döende eller så - I know a common cold when I see one, men man känner sig EXTRA låg när man är alldeles ensam hemma och enda sällskapet är ventilationsgubbar...värst är det under "talkshowstimmen" med bara Martha (för präktig!), Dr Phil (örk) och Tyra Banks (som beter sig som om hon vore Moder Teresa...) och INGENTING annat att göra. Usch.

Tack för alla kommentarer, de värmde. Speciellt Anna som tom erbjöd sig att köpa glass åt mig, hon och Jempan måste vara de bästa "svägerskorna" i världen! :) Tack! :)
Apropå Marklundare, jag ska ju till Piteå i helgen! Så roligt det ska bli, var längesen sist nu ju! Och det ska bli spännande att se alla förändringar! Och att spela spel, prata om smått och gott, samt kvällsfika. Det är bland det mysigaste jag vet, faktiskt. Vi har aldrig haft det i vår familj, men det borde vi sannerligen ta tag i! :)

Idag har varit en lång men bra dag. Onödig poetry-föreläsning, håla = jag, Maj och Amanda åkte hem till mig och gjorde kultur/åt, sen grammatik med PA, my love. Sen inom ICA Ålidhem och köpte 5(!) ICA-pizzor, Vegetarisk och Tomat&Mozzarella (muuums), glass (jag har fortfarande ont i halsen!), Läkerol Giants (salmiak, yum!) samt två stycken paket 16-bitars sushi till mig och Helena, som kommer hem till mig ikväll. Vi ska egentligen träffas på ICA halv sex och handla, men det fanns bara tre 16-bitarsförpackningar kvar så jag köpte två av dem till oss. Och så var jag duktig och inhandlade "Mitt Val - Kvinna"-vitamintabletter på Apoteket. Så att jag inte ska bli sjuk mer. Hoppas jag...

Åh, tänk att jag missar Fannys Sverigebesök! :/ Här har jag gnällt över att hon inte kommer hem till jul, och när hon väl gör det (iallafall nästan till jul), då är inte jag i Skåne!! Snacka om felplanering alltså! Nåväl, det hade varit otroligt kul att åka och hälsa på till våren/sommaren! :)

Ang. nyår är jag sjukt peppad över ett "gathering" med the ol' gang (det lät så queer att jag var tvungen), med eller utan Tomas. OK, det lät lite harsh, men han vet inte om han kommer än. Men man kan ju alltid hoppas! :) Är lite besviken över att han inte kunde komma och se kattisarna udner lovet, för då hade jag LÄTT fått en kattunge, så söta som de är! (och om jag inte berättar om deras bajsande och kissande under Charlottas säng, eller på hennes täcke) så kanske jag får det! ;)

Åh, det är SÅ skönt att jag mår bättre - gårdagen var verkligen seg. Och jag har sushi i kylen! MUMS...vi MÅSTE anordna sushi-party till jul, helt klart! Alla bekostar och hjälper till, men Rebecka håller i piskan. Har en känsla av att hon hade varit tillfreds med den rollen ;)
Här kommer en bild på Juanes, för Marias (och Elíns) skull! ;)


...Jag ser ingen röd tröja?!


...och en rysk(?) flodhäst:

Haha, guuud vad rolig han är!! (?)

Jaha, nu lägger jag på.
Adiós!
Over and Out!



Poor me

Ja, nu är det officiellt RIKTIGT synd om mig. Vaknade halv nio ur djup, febrig sömn och konstaterade att jag absolut inte kunde gå till skolan idag. Ringde Isabell och berättade detta, och skulle just somna om, då det ringer på dörren. Två gånger. Eftersom jag inte väntar besök, skyr Radiotjänst som pesten och redan har råkat ut för efterhängsna Jehovas Vittnen, väljer jag att inte öppna. Då hör jag plötsligt nyckeln vridas om, och påminns hastigt om att Bostaden skulle komma one of these days och kolla ventilationen i lägenheten! Så jag öppnar dörren på glänt och möter en förvånad blick:
"Jaha, så det var nån hemma iallafall!"
"Ja, jag är sjuk så jag stannade hemma idag."
"Vi ska bara kolla ventilationen."
"Gör ni det."

Efter cirka tio sekunder hör jag: "Den var okej!" och hur dörren stängs och låses igen.
Nästa gång jag vaknar är klockan tio minuter i två på eftermiddagen. Yey!

Har lyckats äta, duscha och borsta tänderna, samt släpa in täcket i vardagsrummet och belägra soffan. Yey!
Ja, och så uppdatera min händelserika blogg, såklart!!
Elin, jag kommer hem den 18/12, be there AND be square!:)
Rebecka, depression klär dig inte, ryck upp dig och dress to kill i V&R's nya skitsnygga svarta klänning!! :)
Och Tomas...ja, du är väldigt söt och jag hoppas VERKLIGEN att jag är i stånd att ta mig till Piteå och utan att smitta er på köpet dessutom!
Nu orkar jag inte skriva mer. Och tur är väl det. Det blir ingen bild idag, orkar inte.
Over and Out!


Sicko...

Ja, nu är jag sjuk. Knarkar ibumetin, min bästa vän just nu...men idag lämnades iallafall uppsatsen och keywordsen till Once Were Warriors in, och jag var tom. nöjd med båda! Quelle surprise!

Hade bara en lektion idag, literature seminar. Jag var i samma grupp som en kille som bara har litteratur och heter...Petter(?) och Andreas från Bååååårlänge som är jätterolig. Vi får alltid så läskigt lång tid på oss att diskutera, vilket resulterar i att man pratar om boken i högst en kvart av halvtimmen/40 minuterna och lägger resterande tid på blajprat med en krypande känsla att Berit förväntar sig att vi ska åstadkomma en komplett och genialiskt fullständig analys som vi inte gjort. Nåväl. Vi pratade om nästa bok, Andreas' kommentar:
"Men har ni sett den, alltså? Rena Bert-texten...!" (dvs. stora bokstäver men fler sidor)
och
"Men vi är ju som kineserna...typ." (dvs. hard-working, over-acheivers and thinking about the future) Om det var bara just vi i vår grupp eller svenskar låter jag vara osagt. :)

Väl hemma har jag inte gjort ett bajs, bara betalat min svindyra 3-räkning. Det kostar 199 pix/månad PLUS SMS och samtalskostnader. So WHAT om jag ringer för 69 öre till andra 3-abonnenter, jag ringer ÄNDÅ inte för 200 spänn i månaden hur som helst. 3 är värdelöst, egentligen.
Sitter framför datorn i dubbla strumpor, dubbla pyjamasbyxor och tjocketröja ovanpå pyjamaströjan, samt med rinnig näsa och en scarf runt halsen. Mycket chict. Eh.
Tänkte se Ugly Betty ikväll, det ska vara roligt har jag hört. Snacka om dubbelmoral att Selma Hayek har producerat?! Det är tydligen baserat på en spansk såpa som heter "Betty la fea", men först måste den ju bli amerikaniserad för att få sändas i US and A.
Åh, jag längtar till helgen och Borat! Ja, också Tomas förstås ;)
Inatt sov jag like a baby, gick och la mig halv tio av pur utmattning. Tänkte göra detsamma ikväll, har ändå ingenting annat att göra och det går inget roligt på TV. Ack, ack, det är SÅ synd om mig som ni kanske förstår.

Det blir ändå en bild idag, på...SKURT! Och en...mops?



Och Tomas, eftersom jag inte får en hund, kan vi inte skaffa en sån här istället?


Hej, får jag bo hos er?

Pleeeeeeease? :)
Jaja. Nu ska jag...eh...nåt.
Over and Out!

Uppsats...

...suck. Har ont i halsen och känner a fever coming on. Har tagit en Ibumetin (Ibu-metin), hoping that it'll kick in soon... (hur säger man det på svenska nu igen, Elin? ;))

En bra dag idag, dock. Realiaföreläsning 10.15-12.00, sen hem. Började på British Realia idag, mycket intressant considering Pat being därifrån. Hon började berätta om sin uppväxt där och så för att vi bättre skulle förstå hennes subjektivitet inom ämnet: "So I Thought I'd start this lecture by talking a bit about my life...well, not any sexual scandals and such of course!" Hon är så söt! :D

Dagens citat är ändå:
"Hugh Grant personifies the British male...but then he got caught with a prostitute."

Gick om Ålidhems ICA på vägen hem, tänkte köpa sushi och ta ett varmt bad när jag kom hem. Det blev dock ravioli och en dusch istället, men men...helt okej det med. Såg ett sånt där härligt IQ-befriat Kanal5-program "Hollywood Hunks: Bad Boys" eller nåt sånt. Jag kom in på nr 4 och hann alltså se en hel del. Colin Farrell vann, ganska välförtjänt tycker jag. Förresten är Scrubs-avsnittet där han är med skitkul:

(Eliott and Colin making out)
J.D. - Elliot?! What are you doing?!
Eliott - He said that I have blue eyes...

Såg Jay Leno imorse också, en ganska rolig grej:
"You heard that the Rolling Stones are playing on Bill Clinton's 60th birthday? Yeah, if you're turning 60, why not get a band that's older than you are?!"

(Därför ska jag aldrig anlita Bubbles on another b-day ever again...)

Läste ett roligt citat av Will Ferrell i Film Guiden igår (ang. deppiga svenskar):

"Min fru (som är svenska, Sofia anm.) är nedstämd ibland, då brukar jag fråga 'hur mår min lilla Ingmar Bergman idag?'

Han är så sjuuukt rolig! Alla som inte sett 'Kicking and Screaming' borde göra det. Snarast!


Did you just kick your son?!
Umm...yeah...?

Det är helt okej att vara ensam hemma. På dagarna. På kvällen är det inte lika kul att ligga i en 1,80 bred säng helt ensam och inte ha nån att komma på roliga vitsar med. Eller nån som sjunger 'Kom Amelia' i ens öra när man precis håller på att somna. Eller nån som snarkar att hålla för näsan på...ehm.
Låg och läste inatt, passade på att läsa ut Alan Duffs 'Once Were Warriors' till seminariet imorgon, släckte lampan klockan halv två och sov knappt nåt inatt. Och alla vet att bästa botemedlet på en förkylning är att sova...bra Sofia. Well done.

En annan sak som inte är så rolig är att det är mycket tråkigare att se på TV ensam. Nöjet förtas liksom, när man inte har nån att kommentera allting tillsammans med. Eller nån som kan skratta åt ens spontana, porlande (?) skratt...som i lördags när jag såg Eddie Izzards 'Unrepeatable' som fick mig att gråta av skratt förra gången. Det var inte lika kul denna gång, eftersom jag kände mig oerhört goofy där jag satt och skrattade för mig själv. Och att äta nåt gott framför TVn är inget kul, det känns bara som om man smygäter, liksom tar fram godsakerna när ingen annan ser. Uschiamej. Det är SÅ synd om mig...!!
Här kommer en bild på Eddie Izzard bara för det:



Jag önskar att jag fick ha en hund. Då hade jag haft nån att prata med utan att folk skulle tro att jag höll på att bli galen, jag hade kommit ut och fått frisk luft och haft nån att se på TV med. Suck.
Jag vill ha en sån här:


eller en sån här:


eller varför inte en sån här?




Suck. Nu MÅSTE jag skriva uppsats, annars blir jag aldrig klar. Nåja, jag har ju inte loggat in på MSN (än), så...
Have it so good, som min vän Nantook brukar säga!
Over and Out!











Let it snow, let it snow and snow...

Nu är jag hemma i Umeå igen! Eller...jag var ju nyss hemma i Skåne? Jag har två hem, helt enkelt. :)
Här är snö och kallt, vilket är väldigt mysigt. Det var superroligt att träffa alla igen, no need saying egentligen men...har vinkat av Tompa vid bussen till Piteå i eftermiddags, och är nu mol allena. Men det är ganska skönt, iallafall just nu. Fråga mig om två veckor...

Åh, var ska jag börja?! So much fun, so much laughter...vi kan nöja oss med ett par målande citat:

"Hans pappa är meterolog och hans mamma kommer från Bangladesh"
 
- Elin om en kille från Spyken

"Jag kände hur mitt örhänge stoppade mig från att röra mig."
 - Sofia (dvs moi) då mina ringar hindrar mig från att vända på huvudet

"Däj"
 - Rebecka negerar och är förkyld samtidigt

"Om det är såhär det känns att vara bakfull, så undrar jag hur det känns att dö."
 - Varken jag eller Elin mådde speciellt bra dagen efter Västgöta...

Lyssnar på lite bra musik och letar roliga citat. Har tagit mig friheten att ändra min datorbakgrund på datorn från en fjällämmel till Wentan då Tomas inte är hemma, jag är så busig!
Enjoy ladies!


Den...gllöööadds....blicken...gfaklllla *drewling*

Förlåt, Tomas! ;)

Bra citat av de två kungarna av citat, Oscar Wilde...

If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwhise they'll kill you.

I can resist anything but temptation.

...och Sir Winston Churchill:

Although prepared for martyrdom, I prefer that it be postponed.

I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals.

There is a terrible lot of lies going around the world, and the worst part of it is half of them are true.

This is not the end. It is not even the beginning. But it is, perhaps, the end of the beginning.

Nu pallar jag inte skriva mer. Men vi ses snart! Och innan dess hörs vi.
Peace!
Over and Out!