Let me introduce myself...

...för jag är numera känd som Sophia. Iallafall för Karyn på kulturen. Vi blev indelade i grupper som publicerades på overhead, men jag kunde inte hitta mig...förrän jag såg att jag stod som Sophia. Och varför inte? Lite smickrande, hon hade inte gjort om NÅGON annans namn i hela klassen! :)

Vokabulärprovet gick som jag trodde, har nu konkurrerat ut Björn detta provet genom att vara bäst i klassen, oh yeah. Inte för att skryta eller så... ;) Såg dock att det fanns en stackare som fick 14 rätt av 70 frågor. Det borde inte ens vara statistiskt möjligt om man ens chansar på varje fråga, han/hon måste brutit i förtid. Jag gissar att det var den där jobbiga etapp1-killen som klagade så mycket på studeranderepresentant-mötet...men "vad vet jag mitt gamla fnask", som min morfar brukar säga...

Idag har varit en lång men rolig dag. Vi pratade Presidental Elections idag på realian, vilket hade varit aptråkigt om vi inte haft Pat, hon är verkligen bäst.
Vi pratade om vilka requirements that have to be fulfilled in order to be elected, juridically that is. He/She must:
* Be over 35 ("Apparently you reach some kind of great wisdom when turning 35, or I don't know...")
* Be a national born citizen of the US (no immigrants, please...)
* Lived in the US for the last 14 years
Slut på juridiska krav, men det finns desto fler politiska krav, vilka ju förstås ändras med tiden, men just nu ser de ut såhär:
The president to-be must:
* Be a male (so far no woman's been elected)
* White
* Have a family, and, (this is VERY important) a representative pet. It cannot be just any pet, it must be charming and photogenique, preferably a dog but Clinton had cats so they work as well. "Bush has a dog who apparently saved him from choking on a pretzel or something, and that's the kind of dog you want!"
* A Real Man (e.g. Clint Eastwood) or at least look good on TV
* Middle-aged (40 or 50, since 35 is really too young in reality...) The exception was Reagan when he was re-elected in 1984 by the age of 73 and with beginning Alzheimers. But he had the media carizma, so who cares...?
* Be of good physical strength, which really is a matter of image. Bush is often seen cutting down trees on his ranch or showing off at the golf course, and Clinton used to take a morning jog every morning with the press. For about 30 metres, at least. You cannot consult shrinks or psychiatrists of any kind, since you must be 100% mentally stable.
* NOT be fat, but not too slim (then you might have an eating disorder = a big no-no) which means you have to be fairly slim.
* Have a deep forehead (remember Darwin = a sign of big brains) which is why your hair is normally combed back...which means that you must have hair. "Eisenhower may not have had hair, but he had won the WWII so nobody cared."
* Have experience in government, i.e. be an ex-governor e.g. Clinton or Bush. (Go Arnold?!)
* Have access to wealth, i.e. know the "right" people to fund your campaign.
* Have some sort of business or profession, many are lawyers. Many but not all, Ronald Reagan was a film star (Go Arnold x2?!)
* Be a Christian (at least for the last 10 years)

Ja, det var sannerligen underhållande. Det var också kulturen då vi delades in i grupper efter diskussionsämne (jag hade same-sex marriages) och det lät lite kul när vi skulle formera grupper:
"Does every group have someone with Abortions?"
"Can those Drinking and driving raise their hands?"
etc. etc. :)
Malin introducerade "din mamma"-leken, allt man säger följs av "som din mamma" eller nåt liknande. Kan också ersättas med "Ja, i ditt ansikte!" Det var ganska kul. :)
Väl hemma gjorde jag...ingenting. Läste typ fem sidor om USAs historia, sen somnade jag. Sen var det Anna Pihl, CSI (säsongsavslutning) och nu ska jag och Tompa kolla på Prison Break som vi har på datorn, för Tomas spelar innebandy till 22.00 så han missar det på trean.
Snart kommer jag hem, det ska bli SÅ kul! :D
Have it so good (Elin-rip-off)
Over and Out!

 
I give you...ett MURMELDJUR!


Sö(m)ndag...

Åh vad trött jag är!
Klassfesten igår var lajbans, lagom mycket folk och lagom mycket alkohol inblandad.
Johan PH var förundrad över att jag inte blev askalas för "jag var helt säker på att du skulle bli aspackad, liksom..." När jag undrade varför refererade han till mitt etniska ursprung som skåning...haha.

Orkade inte följa med de andra till Corona, hade ont i halsen och hade ju inte varit ute hos Rappe pga det heller, så jag stack hem till Peter och såg World of Warcraft-avsnittet av South Park med honom och Tomas, sen cyklade vi hem i regnet. Och SOV.

I förmiddags fikade vi på Skogis, SLUs elever säljer billig och GOD fika där varje söndag efter klockan tolv. Vi snackar megasize morotskaka, kärleksmums, äppelkaka med vaniljsås, chokladbollar mm mm för TIO spänn stycket! Är inte DET bra, så säg?!
Väl hemma igen pluggade jag gumpen av mig och var överambitiös som vanligt, sen gjorde Tomas köttfärssås som inte gick av för hackor och nu ska vi snart se Parlamentet och fotboll (vi = Jag, Tomas och Peter). Vi har massor med chips, popcorn, godis och mockarutor sen i fredags hemma, farligt!

Alltså, jag stör mig på webblogg. Alla bloggar är helt normala utom Rebeckas och Elins, där texten är pytte, PYTTEliten så man inte kan läsa något alls och måste logga in på Tomas inloggning där det funkar alldeles normalt och utmärkt. Vafalls?! Vad är meningen?!

Nåväl, nu ska jag göra herrarna sällskap vid televisionsapparaten.
Vi ses snart! :)
Over and Out!


                     
...Timmy!!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Tomas syster Anna skickade just denna länk med Peter André och hans kära Jordan som framför "A Whole New World" som den aldrig sjungits förr, I wonder why...
Lyssna och...njut?

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,20590041-5006002,00.html...Kanske inte riktigt lika illa som Miss Barbie i förra klassen, men...ändå!"Tänk dig han med smör på!" Eller inte, tack.

Jag hatar SAS...

...och kollektivtrafik över lag. Har just bokat hemresa inför november"lovet" v44, från fredag till fredag befinner jag mig i Skåneland. Men jag får betala ett dyrt pris: 3917 pix tur/retur. Det är RÅN!
Argh. Tur man har snälla päron som betalar hälften!

För övrigt är jag lite sur på vokabulären just nu, satt med den i 3 timmar och hann typ 20 sidor av 105. Det är ju lovande, med tanke på att provet är på fredag. Yey! Nåväl, ska ta nya tag imorgon bitti är det tänkt.
Skulle ta en powernap på 20 min klockan två idag, och sa snusförnuftigt till Tomas Tvivlaren: "Amen jag gör det bara värre för mig själv om jag sover längre, för då blir man så trött."
Tjugo i fyra väckte Tomas mig, då hade jag satt om klockan typ fem gånger. Suck.
Jaja, på fredag vid klockan tio är jag förhoppningsvis fri...ett litet tag iallafall. För nästa vecka är det realiaprov, och jag har köpt en bok på typ 70 sidor för 290 kronor idag, "An Illustrated History of the USA". Tack, tack.

Min lillasyster Charlotta är väldigt märklig. Hon har varit sjuk i några dagar, och hävdar att hon enligt vågen gått ner fem kilo på tre dagar. Hon går i sjuan och är pytteliten, så hon väger inte mycket redan innan...jag vet inte om jag ska tro det riktigt. Hon är duktig på att...dramatisera. :P
Här är hennes senaste dagboksinlägg på Lunar, enjoy:

Vad jag skulle göra om jag var Göran Persson.
Sön 20 aug 18:59
Övrigt, 5 läsare totalt
1.BANTA! Sluta äta massa fet mat!
2.Sluta i politiken och börja sjunga. Vi har ju aldrig sett Göran Persson sjunga, men vem vet, det kanske är hans dolda talang.
3. Börja skådespela!
4. Och sedan, när hela världen redan vet att han är galen ska vi ta ett steg till.
Hoppa fallskärm!
Hahaha :)

Jag är vimsig, har värsta Anita Ekberg-syndromet och glömmer svenska ord så att jag måste fylla i med den engelska betydelsen istället. BAH! Det är så...annoying!

Nu pallar jag inte skriva mera.
Over and Out!

Sökte på "Bjarne" på Google, antar att jag får skylla mig själv...


Hormail? Hotmale?

...är jag den enda som skriver fel på hotmail.com?! Most enerving, I must say!
Skickade en gång ett mail till min mormor (som mailar, coolt jag vet!) men hon blev lite konfunderad: "Jag trodde att det var något sexmail av något slag..." Haha .) (en cyklop)

Tänkte nu uppdatera sidan och briefa er om hur helgen varit.
Fredagen bjöd på sådär kul utgång, mycket folk på X3M vilket var lite jobbigt...
Lördagen bjöd på Rappetur i Historieskogen med Lillen och Anna, vilket var trevligt. Senare intogs godis och chips i enorma mängder till Monster med Charlize Theron och Christina Ricci (SHIT vad bra Charlize var förresten! Så...vidrig men ändå tragisk....ååååååh! Scarlett har fått konkurrens alltså!)

I söndags skulle jag ta Rappe igen (Linda jobbade) och var därmed ensam i stallet eftersom Anna inte har Lillen på söndagar. Tänkte då att det var ett alldeles ypperligt tillfälle för Tomas att följa med och träffa Rappe, och Tomas medgav att "om jag måste göra det nån gång kan jag lika gärna göra det idag" ;) Men SÅ pigg var han inte klockan åtta på morgonen, direkt. Men som den true gentleman han är, följde han ändå med och brottades med besten...nej, allt gick bra.
Han fick skritta medan jag höll i i ett grimskaft HELA TIDEN, t om trava lite, men inte alltför långt för det är ganska svårt att hålla sig kvar i denna ojämna gångart. Rappe var väldigt pigg och glad, så jag fick sitta upp i skogen och trava samt ta en liten galopptur för att rasta av honom lite överskottenergi.
Vi stod en bit från en fotbollsplan ("Åh nej, tänk om fotbollsgrabbarna ser mig!!" (i ridhjälm, Sofias anm)) och när så Tomas skulle ta på sig ridhjälmen en andra gång för att sitta upp igen och rida hemåt mot horisonten, kommer en joggare runt hörnet, varpå Tomas inleder operation avledningsmanöver och plötsligt liksom duckar ner mot sina skor för att inte jogggarkillen skulle se honom i ridhjälm. Det var kul :D

Jag har också märkt att Tomas associerar hästar med en ganska ovanlig mängd ilska. Allt jag försökte lära honom om hur man INTE ska göra när man har med hästar att göra följdes av frågan: "Blir dom arga då?", tex när vi undvek lite glassplitter på asfalten och jag sa: "Hästar har iofs horn på insidan av hoven, men de har något som kallas stråle, vilket är kött med känsel i och det är inte roligt om dom trampar på glas då". Tomas tvekar lite. "Blir dom arga då?" "Öh, nej, snarare så att dom får ont och inte vill gå." "Jamen dåså, då är det ju det bästa som kan hända!" Ehm. :)
Och så var han så söt när han äcklades av hästbajs när jag mockade, var rädd för att ge Rappe en morot ("Tänk om han äter upp min hand!") och så vidare. Och han gjorde det för MIN skull, tänk det! Tack, Tomas, du är bäst. :)

Denna veckan är lite jobbig, men på fredag kan man andas ut iallafall. På fredag blir det träff med Tomas kusin Peter, vilket var typ 1000 år sen sist, och lördagen bjuder på Rappe (INTE bokstavligt...) samt klassfest hos Johan PH. Tänkte eventuellt bjuda några chaps i grupp A, men efter att idag fått höra att de haft klassfest UTAN oss i helgen, ska vi hålla det för oss själva. HA!

Dagens citat kommer från en trött Johan PH imorse på Realian:
Jag: "Är du trött, Johan?"
Johan: "Nej, jag är pigg som en jävla kärna!"
Haha, han har visst blandat ihop begreppen...
För övrigt saknar jag Elín otroligt mycket när det gäller roliga anekdoter och citat, jag brukar nämligen skriva upp roliga saker (spec på PerArnes lektioner) som jag sedan glatt visar för mina kompisar. Men de förstår inte det unika och roliga i denna syssla: "Meh, varför skrev du upp det där?!" varpå jag känner mig EXTREMT tillintetgjord som ni kanske förstår. Huvva. Och min "modersmjölksbarometer" på PAs grammatiktimmar är inte heller uppskattad: ("Vi har det här inbyggt, för det fick vi med modersmjölken", eller "de behöver inte tänka på det här, de fick det med modersmjölken" etc.) Snälla Elín, hjälp mig.

Jaja. Nu ska jag äta godis fast det är måndag, för sådan är jag.
Over and Out!


Sökte på "Birger Karlsson" på Google, och här är han, helt random! Taadaaah!


Roligast just nu...

...är att öppna MP3-låtar i ljudprogrammet och pitcha upp tonart och tempo, sen lyssna och gapskratta.
Rolling Stones med Satisfaction toppar omgörarlistan just nu.

Nu ska jag äta, sen städa. Sen IKSU, duscha och antagligen läsa min bok samt se Medium.

Fick två påsar Malacogodis med posten idag...you don't happen to know anything about this, Elín? ;)
TACK isåfall! :D

Over and Out!


Mommy!

(Vi kollade på America's Funniest Home Videos innan, det var en Mors Dag-special)
Tomas: Åh, det är Mors Dag, då får du en puss!
Sofia: Men jag är inte mamma?!
Tomas: Nej, och det är inte Mors Dag heller.

Vi kanske har spenderat för mycket tid tillsammans...? :P

Låttips: Save Room - John Legend. Mucho gusto!
Hej jag heter John Legend och sjunger bra OCH är snygg samtidigt.Grammar homework

Subject-verb concord

9. Desmond ___ a barrow in the market-place, Molly ___ a singer in a band (have) (be-pres)
11. When I find myself in times of trouble, Mother Mary ___ to me (come)
39. Never in the field of human conflict, ___ so much owed by so many to so few (be-past)
40. There ___ more to life than swishing around thinking the sun ___ out of your arse (be-pres) (shine)
41. All roads ___ to Rome (lead)
42. Where will he be when the shit ___ the fan? (hit)
48. Eighty miles ___ too far to go for a cup of tea and a chat (be-pres)
54. Kleveland's pink pyjamas now ___ pride of place in Oslo Folk Museum (have)
60. Money ___ the only language they understand (be-pres)
67. Money ___ (talk)
85. He stole my binoculars, which ___ worth £100 (be-pres)
93. One ___ to be careful when handling these snakes (have)

Per-Arne är bäst på exempelmeningar, men jag saknar ändå Främmande Ord. Those were the days, huh Elin? ;)

Nu ska jag inte skriva mer idag...

Over n' Out!

Zoleon

Alltså, jag har hittat på namnet Zoleon själv, vart det kom ifrån vet jag inte. Men det kom till mig utan yttre påverkan.
Googlade for fun och fann:

ANDARAYAN MONARCHY
The Royal Banner of Andaraya (flown by all kings)

Andarayan Royal Banner


House of KARAN

Karan Royal Standard

 Zyrkon(1-31)
 Lavan(31-39)
 Soril(39-86)
 Abden(86-99)
 Ella(99-116)
   
 Period of ten unknown kings (116-302)
   
 Soril II(302-345)
 Proschlon(345-358)
 Proschlon II(358-384)
 Valkon(384-398)
 Proschlon III(398-429)
 Valkon II(429-431)
 Volden(431-462)
 Tolos(462-478)
 Zoleon(478-501)
 Zoleon II (501-525)
 Proschlon IV(525-567)
 Corwyn(567-587)
 Garh(587)

Jag är tydligen Kung på riktigt! :)
Den riktiga jag finns med på länkar från vetgirig.nu, filmtipset.se, skunk.nu (sååå högstadiet!!)....men resten är bara:

Short Trips and Side Steps
Her jealous Royal Advisor, Zoleon, tries to kill the Doctor and challenges him to mortal combat, but when it appears that the Doctor is about to lose, ...
www.drwhoguide.com/whotrip3.htm - 40k - Cachad - Liknande sidor

Hip Hop/Rap music and Urban Entertainment - View Profile: zoleon
zoleon is a Registered User in the Hip Hop/Rap music and Urban Entertainment. View zoleon's profile.
profiles.rapflava.com/zoleon - 26k - Kompletterande resultat - Cachad - Liknande sidor

www.myspace.com/zoleon
MySpace Profile - Zoe Thizzness, 21 years old, Male, Fresno, California, US, The Great Mc get at me.
profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=25820893 - 144k - Kompletterande resultat - Cachad - Liknande sidor

Avslutar med:

Untitled Document
Nelonge post sia surtroni o li jam konstruis por si luksegan ma zoleon. En 1974 oni trovis en Xi-an lian gigantan subteran gvardion el pli ol 8000 terakotaj ...
big5.china.com.cn/world/shi-wenhua/tradicia/79.htm - 12k - Kompletterande resultat - Cachad - Liknande sidor

Kollade in killen på MySpace, han var en svart wannabe-rapper som egentligen hette ZoLeon och var...full of himself typ. Jäkligt ball ändå, måste jag säga....
Jaja.
Over and Out!


Ångest...

Egentligen är det intet under solen, förutom att jag idag har anmält mig till vårens kurser (Umeå blir inte av med mig på ett tag...), nämligen förstahandsvalet Logopedprogrammet 160p samt Engelska B 20p.
Det är därmed absolut inte säkert att jag kommer in på logopedprogrammet, något jag tvingats inse under senaste tiden...jag som pluggat så hårt och är så "duktig" har en benägenhet att räkna med att komma in på det mesta (läkare och veterinär borträknat) om man bara ser till poäng och inte naturvetenskaplig behörighet förstås. Men så är då inte fallet. Förra årets poäng bland reserver var typ 19,0 med bara tandläkare (19,9) och läkare (20,0) som högre. Fan, fan, fan....ursäkta, men jag vill verkligen komma in och dom tar bara in 22 stycken med möjligen 4 personer mer eller så. Aaaaaaaaaaaargh! Kommer jag inte in nu, måste jag (förutsett att jag går vidare med mitt liv...) antingen plugga upp mina betyg och komma tillbaka om tre terminer (!!) eller helt enkelt syssla med något annat resten av mitt liv. Men vad, det är frågan!

Jaja. Fick tillbaka textanalysuppgiften av Dr Phil idag, var faktiskt orolig för mitt betyg där, men Sofia fick VG och idel beröm. Skönt med tanke på ovanstående omen.
Sen Realia med Pat Räksson, min älskling! Hon är helt underbar, faktiskt. American History har aldrig förr varit så intressant! Vi pratar mycket om The American Dream och their pursiut of wealth = happiness = good, och vad det är i Amerikas historia som har gjort dem till den stat de är idag. Quote of the day today kommer från rasten, när Joakim kastade ett turkiskt minimynt (värt typ...50 öre?) framför mig och när jag inte tog upp det, utbrast: "Men det är The American Dream, ju!"
Ah. Måste börja läsa The Remains of The Day av den där japanen typ idag, keywords due Tuesday.
Imorgon har jag bara grammatik med PA 13.15-15.00, sen bär det av hemåt och sen IKSU. På fredag är jag ledig och i tvättstugan/pluggar, och på kvällen blir det fest hos Henke. Yey!
Nästa vecka blir det utgång med klassen, på lördag eftersom högskoleprovet då är avklarat (för dom som nu gör det...). Problemet är bara: VAR ska förfesten vara?! Det verkar som om alla har bestämt att vi ska vara hos oss (läs: mig och Tomas), de tar det liksom för givet...men Johan PH bor i stan, så det blir kanske hos honom istället (hoppas, hoppas, hoppas!). När jag tillkännagav detta för Tomas, svarade han: "Men...var ska jag vara då...?!" Ja, han brukar ju ha små kalas på egen hand varje lördag... :)
Okej, han känner inte min klass but they're very likeable...

Nu borde jag äta, känner jag. Bajsigt hungrig är jag och läxor har jag. Baaaaah. Men jag trivs ack så mycket ändå, för...ja, allt!

So long schmucks!
Over and Out!Campus med Dammen. Oh yeah. Personerna i förgrunden är för mig helt okända.


Rådhustorget där jag avnjutit ceveral ice creams och kollat på krimskrams.Umeå by Night.


Fun't ja en körv, då hupper ja i älva'....

Ålidhem är ett bostadsområde i Umeå ligger alldeles intill Umeå universitet och universitetssjukhuset. Bebyggelsen består av tre till fyra våningar höga klossar av rött tegel. På senare år har dock flera hus fått påbyggnader som gjort dem mindre fyrkantiga. Ålidhem befolkas till 75-80% av studenter och är aktuellt för det omdiskuterade moskébygget som planeras bredvid Ålidhemskyrkan. Här ligger Fysikgränd där studenter varje år i slutet av maj festar loss under den s.k. Brännbollsyran. Under 70-talet kallades området i folkmun för Röda Ålidhem, då de var stora kravaller och demonstrationer med socialistiska sympatisörer här. En känd låt om området är "hem ljuva hem ljuva Ålidhem".

Alla gränder och vägar är döpta efter saker man kan stöta på när man lever som student.

 • Matematikgränd
 • Geografigränd
 • Biologigränd
 • Kandidatvägen
 • Språkgränd
 • Kemigränd
 • Laboratorvägen
 • Magistervägen   
 • Historiegränd   <--------------- Här bor vi!! (Sofia anm.)
 • Fysikgränd  <-------- Här bränns det soffor och annat en gång om året... (S. anm.)
 • Stipendiegränd
 • Pedagoggränd
Den här artikeln är hämtad från http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85lidhem


Welcome to da Getto, yo.Nuttehäst och fotboll. Och "plugg" förstås...

Jaa, detta har sannerligen varit en bra dag. Var ute hos Rappe, tog en stillsam barbackarunda ner till Sörens stall där Lina jobbade idag, pratade med henne och skrittade sakteligen hemåt därefter. Men vi hann ju såklart också bli jätterädda för Travbanan, där det var provlopp, samt hoppa undan för stora hemska vattenpölar (vatten och lera är inte vår melodi, tyvärr omöjligt att undvika i det här piss-vädret...) och ragga på ett sto och hennes föl. Hade Rappe fått välja hade han stannat vid deras hage hela dagen, men efter lite om och men gick vi vidare.
Stötte på några småtjejer när jag precis kommit ut ur stallet och skulle gå över vägen. Dom var så söta: "Vad heter han?" "Vilken fin häst!" "Hur gammal är han?" och så vidare....t om en gubbe som var funktionär på nåt springtjosan dom hade precis utanför stallet berömde min fine lille pålle :) Han är faktiskt jättesnygg, helt svart och slank med vit stjärn i pannan. Jag har såklart bild på mobilen, men går det att ladda över till datorn?! Nej. Hata Sony Ericsson lite...

Jag är kär. I James Morrisons röst. Har lyssnat sönder You Give Me Something (nästan) och väntar tålmodigt till den 25e då Undiscovered kommer ut. Tänkte nästan boka den på Ginza, men jag tror jag väntar med det ändå, nån måtta får det vara!
Han har blivit jämförd med Otis Redding, som vi också älskar. Åhhhh...har varit inne på
www.jamesmorrisonmusic.com och smyglyssnat på alla låtarna...can't wait!

Lugn och sävlig hemmakväll framför matchen, men jag smög bort till datorn...klarar inte riktigt att sitta still och kolla på fotboll när inte Markus Rosenberg kommit ut på plan. Anders Svensson finns ju iofs, men...det ska vara BÅDA. Senare hoppas jag på Monster som vi köpte igår, den lär vara bra...

Skulle läst "Dancing at Lughnasa" så att jag slipper sitta hela dagen imorgon, men efter 13 sidor gick ögonen i kors så jag somnade vid fyra (?)-tiden och vaknade halv åtta. Produktivt, Sofia...
Nu gjorde Allbäck Sveriges andra mål, juuuubel! Och sjukt snyggt var det också!

Jag saknar galopp här uppe. Bara trav, trav, trav...nåja.
Ha det trevligt i afton och använd skydd. PARAPLY alltså...!


Mitt första riktiga lopp. Som jag vann, såklart!


Jag och Bengan efter att vi vunnit English Derby. Bengan är till vänster på bilden. Långrandigt istället för tvärrandigt för att jag inte skulle se för tjock ut. Såklart.

Over and Out!

Hål.

Jag har gjort ganska mycket den här veckan. I tisdags var jag på Vårdcentralen här på Ålidhem och gjorde ett audiogram (ska ju söka Logoped, måste höra normalt då). I receptionen kollade hon och sa "Jomen, du har ju tur. Du är ju inte 20 än!" och sen skulle hon kolla om det inte var gratis för mig isåfall. Men då säger Sofia (mitt egentliga jag var inte närvarande, jag fick nämligen en blackout): "Nej alltså, det är ingen läkare som skickat mig, jag ska söka till Logopedprogrammet nästa termin."
"Jaha, men dåså. Då blir det 150 kronor."
Du är så jäkla korkad, Sofia.

Idag hade jag tid hos Tandiz på Sjukhuset klockan 17.50 av alla tider i hela världen. Sent, tyckte jag men jaja. Jag har kommit bort i systemet, då jag inte blivit kallad på 20-årskontroll förra året, så nu är jag betalningsskyldig. Nåja, inte är väl det så dyrt. Nääääädå.
Jag blev röntgad i munnen (det är det värsta som finns, plåtarna skaver mot gommen och det gör bajsont. Om man har vanlig storlek på plåtarna, alltså. Men nej, då har man ett nytt system nu med en universal röntgenplatta med en plastpåse runt som sitter fast i en sladd kopplad till datorn så att bilderna ploppar upp direkt. Och den är gjord för bredflabbade grodor, eller hästar. Eller Ronaldinho (förlåt Älskling!). Tårarna rann, bokstavligen. Fy satan vad ont det gjorde!!
Nåväl.

Undersökningen visade att jag hade friska, vita och välskötta tänder. Där fram. Längre bak i munnen såg det mörkare ut, och jag hade...usch....ett HÅL! Jag, som sedan mina permanenta tänders tillkomst, ALLTID sköter mig och borstar morgon, middag, kväll! Använder tandtråd gör jag också. På de 6 första tänderna, sen når jag inte längre, vilket jag också förklarade. Så kom frågan:
"Småäter du ofta?"
Öhh...nää...? Jaja. jag ska laga den 15 nov, då jag också ska tänka igenom om jag vill ha abonnemang eller inte. Kanske bäst. Mina visdomständer har inte ploppat upp än, och när dom gör det kommer det bli fett trångt i min flabb. Plus att dom bjuder på undersökningen (som kostade 395 spänn!) om jag gör det.
Suck. När blev Tandiz så dyrt?! Till och med tandborsten (en special med tre borstar) fick man betala för...vad hände med klistermärkena?! (Klubbor fick man aldrig, det är inte bra för tänderna. Och HUR många gånger önskade man inte att banankrämen var chokladkräm?!)

Usch vad mycket jag skriver. Såg kattungarna idag med videosamtalets hjälp. SÅ söta dom är...!!
Det första min pappa sa var: "Tycker du jag ser ut som en flodhäst?" Mamma kanske har varit på honom om bantning igen, annars är det bara...läskigt :)

Imorgon är jag ledig, vilket innebär städning, tvätt och Nike Rockstar Workout på IKSU. På kvällen ska vi ha myskväll, jag och Tomas, med ljus och en film (som varje helg typ :P) Jag ska försöka manipulera till mig en sminkning av honom, som givetvis kommer att dokumenteras....moahahaha. Det är det man har pojkvänner till...eller?

Basshunter kommer till X3M på fredag, Joakim kanske skulle dit sa han. Men han "visste inte riktigt". För mig är valet ganska enkelt (se ovanstående planer). Tydligen hade Joakm hört att Basshunter har Tourettes, verbala tics som gör att han svär hela tiden. Ja, något psykiskt problem måste han ju ha om man tänker på "Boten Anna"...isch.

Baaaaaah, nu ska jag äta nåt, fy vad hungrig jag är!
Over and Out!...Men om jag fick välja hade jag nog helst velat vara en kentaur.


Veckans heting

Ja, alltså Elin valde ju en vass Stockholmsk komiker med mäkta fördelaktigt utseende, så då ska jag ju inte vara sämre, så nu presenterar jag stolt....JOHAN GLANS! Se så glad han blev över sin nominering!!

Kvarteret Skatan är definitivt bäst just nu...

Pratar med min Lille Bror, trevligt trevligt. Han fyller år den 25 oktober och ALLA som läser min blogg är härmed tvingade att skicka en grattishälsning till honom! Annars...!!
zie__@hotmail.com säger jag bara.

Nåväl, nu ska jag göra något annat.
Over n' Out!You give me something...

...med James Morrison är helt klart bäst just nu. Killens röst, alltså...!

Regn, regn, regn. Men nu är mina uppgifter inlämnade och jag fick mitt G på fonetiken (kunde inte få mer i grupp) så allt är bra.
Och nu ska jag äta. Tjo!
Over and Out!

JAMES MORRISON Undiscovered CD

Förresten!!

Avsäger mitt allt ansvar för eventuella stressfel i föregående inlägg, bara så att alla vet.
Skulle bara säga att kattungarna öppnade ögonen för första gången idag.
JAG VILL HEM!!
ÖverUt!


Ååååååhhh...

...jag ORKAR inte plugga!!
Har en assignment i Textanalys till tisdag, samt seminarium på God of Small Things, dvs. måste skriva keywords till den då också. Som jag inte ens vet om hon samlar in, för det gjorde hon inte förra gången...attans.

Unnade mig allafall att gå hem till AnnaSara och Andreas, då Andreas fyllde 27 den 27e (ha!) och hade kalas idag. MUMS med kakor!
Hade på mig samma jeans som jag hade igår kväll när jag följde med Engla och Linda till stallet i Röbäck och omplacerade marsvinet Ludde från kaninboxen till den varma sadelkammaren (marsvin tål inte kyla, de blir så lätt förkylda, och Linda hade hört Ludde nysa tidigare på eftermiddagen, fick panik och  ringde till mig, the Guinea Pig Master.
Iallafall, det pissregnade och jag gick ut och hämtade Rappe i hagen, tog av täcket och gav honom mat och så, sen åkte vi hem. Hade inga andra byxor att ta på mig idag än just de jeansen jag hade igår kväll, och jag blev glatt överraskad när jag upptäckte att det inte var några fläckar på dom heller, och hästlukten hade inte följt med hem heller.
Tyvärr misstog jag mig gravt. Vi hade precis anlänt och slog oss ner i den mjuka soffan, då jag plötsligt upptäckte en brun fläck på knät; torkat hästbajs. Jag viskade detta till Tomas och gick in på toa och skrapade av det i toaletten. Ingen hörde och ingen märkte, hoppas jag. AnnaSara är allergisk mot hästar, men inte mot deras avföring, tycks det. Som tur var!

Uschiamej, jag orkar inte skriva mera nu tror jag.
Måste plugga. Vi ses på tisdag, då har jag ett liv igen...suck.
Over and Out!

Årets julklapp? Nejnej. FÖRRA årets. From Me to Emma with Poo...jag menar Love.