María...?María!

"Jag går som i ett vakuum, har en egen bubbla. Jag hör inte, blicken är glansig och ofokuserad. Varje beröring känns tusen gånger starkare än för några dagar sedan. Huvudet känns sprängfyllt, jag varken kan eller orkar hålla tankarna isär. Jag går omkring och fryser och svettas om vartannat, går och svajar lite lätt på ostadiga ben. Jag spatserar omkring i min egen dimma, att cykla ska vi inte ens tala om. Snart svimmar jag nog!

Jaha, vad tror du, Zoleon? Har jag äntligen hittat den stora kärleken? The one and only? Är det så det ska kännas?

Det ska det kanske, men sån tur har man ju inte..."


Vadan detta?! Qué pasa, María? :) Du är förkyld, och....vad mer? har det hänt nåt speciellt (det vet jag att det har, och jag vill veta ALLT, tack! :D) Varför missar jag ALLT?!

OK. Idag har jag "pluggat" fonetik efter min trekvartslektion. Med detta menar jag renskriva anteckningar med färgglada pennor på ett ytterst fint och pedagogiskt vis. 20 enkelsidor blev det, and that's pretty much vad jag ägnat gårdagen och dagen åt. Provet är på fredag, kanske borde plugga lite på själva innehållet tills dess? Nåväl, jag är ju "ledig" imorgon också...ehm.

Lyssnar på Jason Mraz. Om ni inte redan har den, ladda hem "Please Don't Tell Her", please. Den är underbar. Jag är kär i JM förresten. Men säg inget till Tomas, han blir så vrång då.

De senaste kvällarna när vi äntligen gått och lagt oss, och vi (läs: jag) är megatrötta och egentligen borde sova direkt, börjar Tomas prata så att vi blir pigga igen. Men vi är ändå sådär trötta och härligt humorbefriade, vilket resulterar i dåliga ordvitsar. SNÄLLA läs inte följande exempel förrän ni är:
1. Fnittertrötta på gränsen till medvetslösa
2. Fulla   -----------------II-----------------------
3. ??
"Hoppas att du har förstått!"
Här kommer de "bästa" (tänk då hur dåliga de sämsta är!!)

1. Vilket djur luktar mest illa?
- Fjärtilen

2. Vilket djur är specialist på skor?
- Käng-gurun

3. Vilket djur pratar mest otydligt?
- Mummeldjuret

4. Vilket djur är bäst att ha som husdjur?
- Tvätt-björnen

5. Vilket djur är det smart att ha med på skrivningarna?
- Penn-vässlan...

6. Vilket djur pratar mest slang?
- Ameh, bah!       (amöba)

7. Vilket djur är mest obetydligt?
- Struntsen

8. Vilket djur oroar sig mest?
- Bävern

9. Vilket djur smakar godast?
- Glasstruten

10. Vilket djur är coolast?
- APÖRNEN!!
 

Apörn är en rovfågel som specialiserat sig på att fånga och äta apor.


OK, om jag ska vara ärlig så hittade jag på två av de tio, och dessutom de sämsta (nämner INGA exempel). Tomas är bäst på sånt där. Nåväl, jag är bra på annat...(fonetik?!)

Nu ska jag sluta, hade jag tänkt.
Sing in the rain!
Over and Out!







Kommentarer
Postat av: Eliooon

Multifärgade pennor är the shit... :P Bra att du sköter dig, trots att jag inte är där och kan se till att du gör det du ska ;) Vadå... brukar inte du äta citroner när du kollar på film...? Är det bara jag?

Postat av: Anonym

Ville bara göra klart att inget har hänt på kärleksfronten. Jag var bara så miserabel igår kväll när jag satt och snörvlade i min ensamhet! Hade jag kysst någon nu hade jag fått andnöd. Hatar min täppta näsa!

2006-09-27 @ 21:14:10
Postat av: Tomas

Apörnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan det bli bättre? Finns det något coolare djur? NEJ! Det gör det inte! Du glömde förresten ett av mina favoritdjur!

Vilket djur är halvsnyggt? - Del-finen! Höhö!

Nu ska jag gå och störa dig när du pluggar lite tror jag. Puss!

2006-09-28 @ 17:00:40
URL: http://pluppfisk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback