Trötti, trött...

Ja, det är jag faktiskt. Har en mycket produktiv dag bakom mig. Gick upp åtta för att hinna skriva klart keywordsen till de fyra short storiesarna tills idag, eftersom det stod stilla i huvudet igår kväll (kan ha att göra med Prison Break, kanske?). Gick alltså upp åtta istället för halv tio som tänkt, men vad gjorde väl det när jag sedan hade typ 1 ½ timme till mitt förfogande och kollade på avsnitt 3 och 4 av Sex and the City?!  Just det!

Sedan cyklade jag till skolan, klarade dagen galant och tränade, jaaa, tränade svettades på IKSU på Aerobic Moves med den sköna Helena i en timme, vilket var nice. Ska dit på torsdag också, för jag ska minsann skaffa terminskort!
Dagens citat kommer från Emma i min klass:
"Yes, I have a boyfriend. A black one."
Haha. :)
Eller PA (Per-Arne in my heart): "Jaa, man lär så länge man har elever som jag brukar säga!"

Värsta coola grejen; Lisa Miskovskys ex-man jobbar med Helena och hennes blivande make Jürgen (han heter Jörgen, men vafan...) så de har socialiserat lite granna. De ska nu tillbringa fredagen ute i hennes hus med bastu, bakning och diverse underhållande aktiviteter. Karaoke, månne?
Lite coolt är det ändå, även om bara "Driving one of your cars" (eller vad den nu hette) är bra, förutom en duettlåt hon gjorde med Dennis Lyxén (i Lost...Patrol? Vad hette dom? Han är snygg och jag har sett honom på riktigt iallafall..!!).
Nu står Tomas och kikar över min axel. Trevligt. Åh, massage! Jag tar tillbaka :)
Jaja. Nu ska jag sluta skriva, för mer pallar jag inte. Blir det Sex and the City nu, månne? Tror inte Tomas samtycker, nej. Kanske sova? Ja, det låter sannerligen bra.
Ha det fina fisken!
Over and Out


P.S. Tänk, på söndag är det val! Och på lördag och söndag är det...tjaa, vad händer då? Det är...helg? Eller vad var det nu...? ;) D.S.



Kommentarer
Postat av: Eliooon

Vad var det som hände på söndag sa duu? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback