Nej, jag är inte död...

...jag är bara dödligt lat.

Jag lovar att uppdatera inom kort såfort jag hittar författargnistan igen...(för det är ju enbart där bristen ligger och inte i det faktum att det mest intressanta jag gjort idag var att köpa schampoo + balsam...typ).

Anygay, vi hörs yo.

 
Jag hjärtar Get Fuzzy för alltid.

Kommentarer
Postat av: thomas

Den dagen då Get Fuzzy försvann ur Larson! blev jag lycklig. Sååå förutsägbar och trist serie. (Fast strippen ovan var rätt rolig. :)

Postat av: Suffe

Thomas: You either love it, or you don't. You apparently don't och jag får helt enkelt lära mig att leva med det...och om och om igen ställa mig frågan: "Why...why...WHY?!" ;)

2008-09-15 @ 15:32:30
Postat av: Tomas utan H

Det roligaste i Larson kommer dock alltid att vara The Far Side, och den roligaste strippen någonsin kommer antagligen att vara den om Wilhelm Tells mindre lyckade son. Ja, du vet :)

2008-09-15 @ 16:41:17
Postat av: Lina

vad söta ni är som konverserar här istället för i verkligheten... Som en annan dimension av ert förhållande. Lite som i Days faktiskt.

Well well, tänkte mest bara titta in och säga hej. det mest intressanta som hänt mig idag var att jag tappade Rex bajspåse på honom imorse. Nä nu ska jag leta efter min tampong ;)

2008-09-17 @ 12:39:08
Postat av: Anonym

Hrm tänkte på en sak. Skulle jag kanske ha skrivit Rexs? Med S liksom. Eller hur gör man egentligen med namn som slutar med X? Hrm... tål att tänkas på.

PÖSS

2008-09-17 @ 12:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback