Doo woop

Satt och fixade lite musik inför skivbränning och kände hur nervös jag är inför fredag. Tur att jag tvingat alla mina vänner att gå ut på NH så att jag har lite stöd iallafall...samt någon som dansar!

Ack, ack. Ska alldeles strax träffa Malin på NH för att bekanta mig med ljudanläggningen och lära mig hur man gör smidiga övergångar så att det slipper bli 30 sekunder mellan låtarna à la Mellanstadiedisco. Det vore ingen höjdare, nej.

Annars är jag sjukt stolt över det faktum att jag igår joggade Nydalasjön runt, hela rundan. Fick bryta strax efter infarten till Nydalahöjd längs Kolbäcksstråket ty mina knän började göra ont, men konditionsmässigt vet jag att jag orkat jogga ända fram till rödljusen...jag är lite rädd för mig själv känner jag. Jag har aldrig varit en sån där friskis, snarare en svettis. Men nu börjar jag komma igång på allvar! Hoppas att det fina höstvädret består tills jag åker ner till Skåne så jag kan se om jag lyckas göra om bedriften eller om det var en engångslyckohändelse.

Imorgon efter Afasikursstarten ska jag och Tomas gå på stan efter skolan, det ska bli myspys. Han behöver ekiperas och klippas, och jag ska leta verktyg till min nya hobby, vilken jag fortfarande inte kan avslöja.

Nej, nu dags att tänka på refrängen så att säga. Lev väl där ute. Toodle poodle!

Kommentarer
Postat av: Lina

Du ska NOG berätta för mig vad din nya hobby är... annars tänker jag bannemig inte träffa dig när du kommer ner. SÅDESÅ!PÖSS :D

2008-10-14 @ 18:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback