Hallå ja...

...tänkte bara, efter vissa påtryckningar från Tomas och Peter personer vi inte behöver nämna vid namn, informera alla att jag för tillfället lever, mår bra och frodas hemmavid i Skåneland. Jag ska uppdatera bloggen någon gång, tänkte dock vänta ännu lite till tills inspirationen flödar från diverse kroppsöppningar samt som en liten tyst protest mot att bloggen flyttats så att man nu måste logga in via något så töntigt som publishme.se, det är egentligen under min värdighet att syssla med sånt men vad gör man.

Ha det godt allesammen!

Kommentarer
Postat av: Tomas

Ehmm... skulle inte vilja påstå att några påtryckningar om att informera om din levnad kommit från mitt håll. Den informationen visste jag, faktiskt. Kul dock med lite liv! :)

2008-06-25 @ 18:06:03
Postat av: Peter

:) sofia, jag har en rolig historia/luring som utspelade sig idag. jag hade lite o göra, så då tänkte jag att jag skulle hyssa till det lite. jag skrev då ett sms till olle: "hej, jag o david tänkte se sex and the city på söndagsbion, ska du med?", varvid olle svarar 2 minuter senare "...följer gärna med" haha, där satt vi dit honom!ps. vi ska inte gå! ds.

2008-06-25 @ 22:59:57
Postat av: lyol

trevligt med lite liv från ditt håll:)

Postat av: Peter

mkt snack o lite verkstad soffy! :)

2008-07-05 @ 14:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback