Såhär dagen efter...(det nya årets början alltså!)

Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut? Jag pluggade till logoped, det har jag inte riktigt gjort förut. :P
Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2008? Mjaee, jag försöker hålla dem, men det brukar bli som efter varje svullarhelg när man tänker "IMORGON börjar mitt nya liv..." och sen blir det ingenting av det. Jag har gett ett, men det är det gamla vanliga med att leva sunt, så det tänker jag inte ens prata om för det är så tråkigt...
Fick någon i din närhet barn? Inte någon i min direkta närhet, men några i periferin typ.
Dog någon i din närhet? Nej. (peppar, peppar!)
Vilka länder besökte du? Hmm...jag tror faktiskt att jag höll mig innanför riksgränsen, men...jag kan ha besökt Danmark nån gång, jag minns inte.
Vad skulle du vilja ha 2008 som du saknade 2007? Lite mer tid för annat än måsten.
Vilket datum från 2007 kommer du minnas, och varför? Den 22 januari, ty det var då en ny epok inleddes i och med att jag började på logopedprogrammet.
Vad var din största åstadkommelse? Det kan mycket väl ha varit mina framträdanden i spexet. Jo, det är det nog.
Vad var ditt största misslyckande? Hm. Jag vet inte?
Vems beteende förtjänade att firas? Tomas. Det faktum att han står ut med mig är beundransvärt i allmänhet, men att han stod ut med mig förra terminen när jag mest var stressad, frånvarande och irriterad hela tiden är värt ett pris av något slag...
Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg? Tjaaa...den/de personer som bestämde att vi skulle börja imorgon gjorde mig rätt så upprörd, annars skulle det väl vara en viss lärare som konstruerade frågorna på en viss lingvistiktenta. Typ. Annars...äh, det finns väl några till men inget vi behöver nämna här.
Var tog det mesta av dina pengar vägen? De gick till diverse spexköp (!) i form av mat, transport o dyl. Annars gick det nog till mat i allmänhet. Och spontanshoppingen, vi får inte glömma spontanshoppingen.
Vad gjorde dig jätte, jätte, jätteexalterad? Hm. Det måste vara Sagaveckan. Det var mest överskottsenergi och adrenalin hela den veckan, om jag minns rätt...och det gör jag.
Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2007? Hm. Svårt. Hur ska jag komma ur det här utan att avslöja min ofantligt dåliga musiksmak?! OK, jag säger Man!I Feel Like a Woman med Shania Twain och ja, den är...just det: spexrelaterad.
Bästa filmer 2007? Hm. The Departed var väldigt, väldigt bra...annars kommer jag nog inte ihåg fler, är jag rädd?
Vad önskar du att du hade gjort mer av? Slappnat av och gillat läget.
Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Stressat upp mig i onödan och tagit kommando över saker som jag egentligen inte måste ta hand om.
Favorit TV-program? Scrubs, om jag bara måste välja ett vill säga.
Vilken var den bästa boken du läste? Doktor Glas av Hjalmar Söderberg.
Vad gjorde du på din födelsedag? Umgicks med familjen och fick fint besök av Tina i klassen, samt åt en kalasmiddag med fläskfilé i dijonsås och fransk chokladtårta med Cointreaugrädde till efterrätt. Och så öppnade jag paket. :P
Hur skulle du beskriva din stil 2007? Eeeh...tja. Som den alltid varit: energisk, skånsk och frispråkig.
Hur höll du dig ifrån att bli galen? Tomas och vännerna. Och familjen, fast på avstånd.
Vem saknar du? Familjen, lite. Vinkade av dem i förrgår och det känns jobbigt att inte veta när jag kommer hem igen.
Vem var den bästa nya personen du träffade? Herregud, vad är det för fråga?! Som OM jag skulle kunna välja?! Vi tar ett axplock: Elin, Anna, Karin, Lotta och resten av min underbara klass....och Jo-Hanna såklart. :) Men det finns fler, många fler...
Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2007: Att inte tro att jag inte har gränser för vad jag pallar med utan att gå in i väggen. Ingenting är så viktigt att man måste offra sin hälsa för det.
Lärde du dig något nytt under 2007? Nytt och nytt...jag lärde mig att jag kan sjunga och spela teater, samtidigt! :D
Vad vill du lära dig under 2008? Vad vill jag INTE lära mig under 2008?! (kass räddning, jag vet...men hur ska jag kunna nämna endast EN sak, liksom?!)

God Fortsättning på er Allesammans, nu ska jag ut i tvättstugan.

TTFN!


Kommentarer
Postat av: Tomas

Tack för det gångna året och starten på detta! Det känns som att det kommer bli riktigt bra :)

2008-01-01 @ 23:46:58
Postat av: Suffe

Detsamma! :)
Det känns så, ja...första dygnet var iallafall mycket, mycket lovande :)
Puss!

2008-01-02 @ 21:19:46
Postat av: Lotta

Naw =) Så vackert att du nämnde oss.

2008-01-06 @ 11:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback