A long long time ago in a galaxy far far away...

Long time, no see. Våren känns på väg, men med tanke på att det var snöstorm i söndags kan man inte så noga veta eller våga vara säker på någonting väderrelaterat här uppe. Skickade en snöbild i ett MMS till far igår och fick tillbaka två stycken med bilder på scilla och vårlök med kommentaren: Betänk att vi inte har haft härlig snö och vinter, vilket inte tröstade mig nämnvärt. Snön får kort sagt hemskt gärna försvinna nu.

Just nu laddas det upp inför barnpraktiken den 7-30 maj med Språkstörningar hos barn på schemat. Sen ska vi också hinna med lite Oralmotorik och Pediatrik innan dess, hur nu det ska gå till. Jag är SÅ nervös inför praktiken, men mest peppad. Det ska bli helt otroligt roligt, och det faktum att jag hamnade i Piteå gör ju inte direkt saken sämre...jag och Lina har samma handledare, hon verkar jättesnäll. Hon har skrivit i mailet att vi är "såå välkomna!" så det får man ju hoppas! :)

Jag har också upptäckt en ny låt. Eller, ny är den inte eftersom jag är musikaliskt efterbliven, men den är ny för mig iallafall: Come On Eileen med Dexy's Midnight Runners, den är sjukt bra och får mig på glatt humör på morgonen. Just nu lyssnar jag på soundtracket till Team America, en av världens kanske roligaste filmer. Det är en film med marionettdockor av skaparna till South Park, vilket är precis lika skruvat som det låter. Jag missar heller aldrig att tima in dubbla South Park på MTV varje kväll mellan 22 och 23, hur upptagen jag än är.

Tänkte även passa på att publicera lite bilder på mig och Tomas som Prinsessan Leia och Luke Skywalker från maskeraden i lördags, vilken var sjukt rolig. Alla hade ansträngt sig till max och här följer ett kort exempel på några av deltagarna: Audrey Hepburn, Sandra Dee och Danny från Grease, Hawkeye från M*A*S*H*, Fidel Castro, Mia Wallace från Pulp Fiction, John Lennon, Alfons Åberg, Ted Burgundy från The Anchorman, Dr House, Den där Mary, Lara Croft mfl. mfl. Det var med andra ord en väldigt lyckad maskerad. See for yourself:

image48
Hetaste syskonparet i galaxen (vi försökte att inte pussas öppet, det hade lätt blivit konstig stämning...)


image49
Vår coolhet förtas inte av töntiga leenden, tvärtom.

image50
"Do you feel lucky? Well do ya...PUNK?!"


Eftersom jag inte sett Star Wars-filmerna förut (ja, det ÄR sant...) fick vi skynda oss att se Episode IV, V och VI innan maskeraden för där är vi ju båda med. Jag trodde ärligt talat att jag skulle tycka de var skittöntiga, men jag fick faktiskt tänka om...jag ser till och med fram emot att se de sista tre också (eller första beroende på hur man räknar). Jag måste dock erkänna att Chewbacca är min favorit so far.

Jag glömde för övrigt tipsa om en rolig låt: "Jag kan inte säga R" från radioprogrammet Rally. Det är lite att kasta sten i glashus, jag vet...men den är kul. :) När vi ändå är inne på finkultur, kan jag för övrigt också skryta med att vi (läs: Tomas) numera är lyckliga ägare till Mario Cart för Nintendo Wii. Det är barnsligt roligt!

Nej, nu är det slut. Men innan vi tar farväl:  May the force be with you!

Kommentarer
Postat av: Tomas

Leia såg ovanligt bitchig ut? Och Luke såg ovanligt... korkad ut? Men annars var det snyggt!

Lycka till med praktiken sen, men nu är det viktigare grejer som gäller. Vad sägs om en utmaning i Mariokart? Jag ska utmana dig nu med en gång.

2008-04-15 @ 15:45:10
Postat av: t

Min favorit från Rally är:

Ät inte snö som blivit gul
Ät inte snö som blivit gul
Snö som är gul är inte kul
Ät inte snö som blivit gul

Genialisk!

May the farse be with you.

Postat av: Viktor

Äntligen lite bildbevis! :) Måste ju få upprepa mig lite och säga att ni blidde grymt lika. Tom Tomas stövlar funkar ju :) Och hans electrobinoculars var en klockren touch! Dessutom passar han ju galet bra i blont hår... kanske nåt att tänka på...
Snabb fråga; fick du dit en kapuschong? Funkar i vart fall perfekt.

Och Dexys är ju alltid goa att lyssna på:)

2008-04-15 @ 17:54:46
Postat av: Elín

Underbart!

2008-04-15 @ 18:11:49
URL: http://eliooon.webblogg.se
Postat av: fanny

dagnammit vad snygg du är, fröken!
fast att du inte hade guldbikinin på dig. Tomas kunde varit jabba :)

och dom äldsta är dom bästaste. lätt.
puss

2008-04-16 @ 15:39:54
URL: http://fanny.blogsome.com
Postat av: Anonym

Haha så fiiiiina ni är!
Du ska få bilder efter helgen den 10:de. Jag ska vara NinjaTurtles och Micke ska vara Megaman!!!!!!

GUTT!
Saknar dig vännen.
Pöss på gumpen

2008-04-19 @ 10:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback