Skåne - I'm back!

Oh yeah. Men fan vad pissigt vädret är, bara regn regn regn all day long långkalsong.

Dagen spenderades med Elín och startade underbart bra med en laxciabatta på Emma's strax efter tio. När vi pratat, druckit vatten, tittat ut och kommenterat förbipasserande, pratat lite till och jag doppat en bit paprika i värmeljusets stearin så att det slocknade och sen format en liten tärning med stearinet som jag generöst nog gav till Elin, bestämde vi oss för att dra hem till henne och kolla Seinfeld.

Då Elins moder var sjuk, stack vi hem till hennes pappa istället. På vägen dit inhandlades TV-bränsle i form av en liter chokladglass, tre för 15 (Brejk, Daim och Marabou X) samt en drickyoghurt Päron/Vanilj till mig eftersom jag inte kan få tag på dem norröver...Mums.
Efter tittade på Seinfeld och pratande med Elins bror, kom så höjdpunkten då vi efter ihärdigt zappande hittade världens i särklass bästa film: En melodi om våren. Då den, på något mystiskt sätt, inte är representerad på IMDB, kommer här en snabb beskrivning fresh from TV-tablån:

En melodi om våren

Kommentarer
Postat av: Tomas

Haha, jag är rörd över den fina bilden. Han är en ståtlig man denne Strindberg, och på bilden påminner han något om den Store Napoleon med sin hand innanför kostymen. Stort!
Jag är lite ledsen att jag inte fick avnjuta den där fina pilsnerrullen, för de brukar vara riktigt fina. Den där erotiska dansnumret låter vågat, men intriguerande!

Du får ha det bra, så ses vi snart här igen, där vädret minsann är strålande soligt fortfarande, och en lagom temperatur på runt -5 :)

Postat av: Eliooon

Åh, August, min käre! Det var länge sedan jag tilläts vila ögonen på något så stiligt. Jag tänker skriva ut bilden "och ha den i min filofax" :P Hahaha... I won't tell! Du, jag har ett utmärkt förslag btw, nästa gång vi har gott om tid på oss, så får vi ta ett Hildebrand-maraton :D Catch ya later!

2007-03-07 @ 10:58:33
URL: http://eliooon.webblogg.se
Postat av: Eliooon

Jag lovar att ta hand om mig, på vilkoret att du lovar detsamma. Vi får tänka på nästa gång vi ses, då ska vi se uppföljaren till En melodi om våren. Tiden kommer gå så mycket fortare om vi har något att se fram emot!

2007-03-08 @ 10:54:05
URL: http://eliooon.webblogg.se
Postat av: Thomas med h

Den fanns på filmtipset.se:
http://www.filmtipset.se/film/en-melodi-om-våren/17464.html

2007-03-09 @ 01:16:12
URL: http://www.saeys.se
Postat av: Brollan Viktor

Man blir dissad på MSN.... :(.... så jag testar väl här istället... :P.
Får hoppas på frågor om "En melodi om våren" nästa gång vi spelar Master of Movies, då kan du kanske svara ihop nåt poäng.... ;)
/Brollan

2007-03-10 @ 23:38:26
Postat av: Eliooon

Det här med att vara bästa vän har sina fördelar! Yey! Hoppas att CSI var bra, själv ska jag påbörja ett nytt Heroes nu :P

2007-03-12 @ 22:14:33
URL: http://eliooon.webblogg.se
Postat av: Tomas

Vad säger vi om vädret egentligen? Det är ju skitfint, men ändå blött och slaskigt. Är det bra eller dåligt? För jag blir på gott humör av det, men det är liksom... blött? :/

2007-03-13 @ 13:11:50
Postat av: Thomas

Jo, det är rätt underligt - man skulle kunna vara sur över kassa skidåkningsförhållanden (sen vinter, alltför tidig vår), omtentatider, kärlekskrankhet, blöta bak pga blöt cykelsadel och så vidare. Men istället känns allting... uhm... lätt... Konstigt. Skärpning nu.

2007-03-13 @ 17:47:36
URL: http://www.saeys.se/dagbok#senaste
Postat av: Fanny

HÖRRÖDUDU!
nu är det så att du har blivit utmanad, så se till att gå till min blogg och se vad du måste göra... annars...
puss puss
(kom till hjärup i slutet av april/början av maj, för dte sre ut som vi komemr då!)

2007-03-15 @ 11:46:20
URL: http://fanny.blogsome.com
Postat av: astrid

ja, du blir utmanad av mig också... :)

2007-03-15 @ 12:45:37
URL: http://attibus.blogsome.com
Postat av: Eliooon

Yey! Nantook klarar allt, eftersom hon har sin Rocky till hjälp ;) Och the help would come in handy right about now, när jag sitter och pluggar till min social- och personlighetspsykologitenta! Så det är bara att komma hit, jag kan bjuda på godis om det lockar dig mer... :P

2007-03-15 @ 16:40:44
URL: http://eliooon.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback