Glædelig Jul!

Jag sitter vid datorn med en kissekatt i knät och påbörjar ett julaftonsinlägg för andra gången eftersom han (katten) började trampa på tangentbordet och klickade bort rutan innan. Nu leker han med sin svans/attackerar allt som rör sig inklusive mina händer när jag skriver. AJ. Jag ser ut som ett rop på hjälp, med sår och ärr över handleder och händer. Men misströsta ej, det är bara resultatet av att leva med tre katter...

Det är numera även klart att det är två killkatter det rör sig om, och inte en tjej och en kille som vi först trodde. Sigge är en Sigge men Selma är numera en Zlatan. Pappa och Olof tycker vi ska döpa om Sigge till Henke. När jag påpekade att det inte är S i det namnet, vilket man ska ha i kattnamn så att de hörs bättre, sa pappa: "Jodå, i Larsson!" Så den stackars katten är förvirrad för tillfället.

Det blev en fin jul i år, även om den rätta julkänslan aldrig riktigt infann sig pga. snöbristen. Men julbord, granen, Kalle Anka och allt annat gjorde det till en praktjulafton iallafall, måste jag säga. I julklapp fick jag: En Snobbenpyjamas, (ganska mycket) pengar, tecknarpennor, Martina-Koden, en skitsnygg tavla, en kylskåpsmagnet + Polly + Ansiktsmask av Challis, en afrikansk rasta-staty av Olof och lite till.
Julklapparna till mormor, morfar och farmor i form av almanackor med bilder på oss själva var väldigt uppskattad, känns bra. Nu ska jag nog ta på mig min nya pyjamas och se film/spela spel med resterande familjen. Johanna ringde hem från Indonesien faktiskt, hon verkar ha det bra.

Om tre dagar blir det ännu fler paket för min del, can't wait! :D
Ha det finfint, det har jag för nu sover Zlatan i mitt knä :)
Over and Out!



Till er som undrar hur tomten ser ut resten av året...
Här har ni den nakna(!) sanningen.









Kommentarer
Postat av: Tomas

Åh nej! Inte nog med att jultomten är så bussig och bjuder på julklappar och är allmänt världens coolaste kille - han har större snopp än mig också! :O

(för övrigt är han sjukt lik George Lucas?)

God jul och puss på dig, honungsbulle!

Postat av: Therese

Hej Sofia! Grattis på födelsedagen!! =) Hoppas du får en superduper bra dag, med massa tårta o presenter ;) Puss

2006-12-27 @ 11:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback