Le weekend

Finalement!!
Var jätteduktig igår. Stack hem efter grammatiken efter att ha stannat kvar en stund och socialiserat med Björnen och Viktorn. Åt ICA-pizza, sov en lur och tog itu med vocabularyn. Klockan 19 tränade jag aerobic funk på IKSU, vilket var SKITKUL. Precis lagom svårt och jag blev jättesvettig...örk. Väl hemma duschade jag, åt och kollade på Anders & Måns, sen pratade jag med Tompa, gjorde klart vocabulary och tucked in.

Idag har jag gjort vocabulary (61/70p. = helt klart OK), tvättat, diskat och städat. Nu är allt rent utom jag, tänkte gå och duscha nu typ.
Såg förresten att de installerat små flatscreens på alla träningscyklar och löpband, vilket innebär att jag kan jogga på bandet och kolla på Anna Pihl SIMULTANOUSLY på måndag. Värsta coola!!

Ikväll ska vi ha kalas för Lisa, som fyllde år härförleden. Hon ska få Amélie från Montmartre, samt en dansande hamster som sjunger Matcho Man, han heter Flameboy såklart.
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN ut till Rappe igen, men jag hoppas VERKLIGEN att vädret blir bättre. Snö och regn går inte ihop, speciellt inte som mina vinterstövlar läcker!! Usch.
Mailade och skällde på Shirtstore för att de bara skickat filmen och inte T-shirten jag beställt, och för att jag inte får svar när jag mailar eller ringer deras kundtjänst. Nu är den iallafall på väg.
Nä, nu ska jag duscha!
Over and Out!


Muse är väldigt bra, har jag märkt. Men jag kan fortfarande inte fastställa om sångaren är snygg eller inte. Men snygga ögon har han iallafall...!!


Kommentarer
Postat av: Tomas

Jag skriver bara för att du gillar kommentarer. Och jag gillar ju att du gillar mig, så då kanske du gillar mig lite extra nu.
Klart Muse-killen inte var särskilt snygg. Han är ju skittjock.

Vi ses till helgen igen! Puss! Hoppas talet gick bra, och det är klart att det gjorde.

2006-11-20 @ 15:59:43
Postat av: Eliooon

Tack så mycket, I owe it all (eller iaf lite :P) to you! Och huruvida Roxette sjunger sådär eller inte kan jag tyvärr inte svara på... Lycka till med läsningen! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback